Отидете към основна версия

8 212 8

Гриша Ганчев обяви бъдещето на Люпко Петрович

  • гриша ганчев-
  • люпко петрович-
  • цска

Сръбският специалист ще остане начело на ''армейците''

Източник: БГНЕС

Люпко Петрович записа първа загуба като треньор на ЦСКА. "Червените" отстъпиха с 1:2 при гостуването си на Берое в Стара Загора. "Армейците" са на четвърто място във временното класиране на шампионата с 19 точки след 11 мача. Лидер е Лудогорец с 27, а втори е Левски с 26. Пред ЦСКА е и Локомотив (Пловдив) с 20 точки и двубой по-малко. Днес "смърфовете" гостуват на Витоша (Бистрица).

Самият Петрович заяви, че бъдещето му не е ясно, защото предстои да се срещне със собственика на клуба - Гриша Ганчев. ТОПСПОРТ попита именно бизнесмена дали сърбинът ще продължи да бъде треньор на ЦСКА.

"Да, Петрович остава треньор на отбора", бе краткият отговор на Ганчев.

Със сигурност ще има дълъг разговор с футболистите на "армейците", които не показват очакваната игра и резултати от началото на сезона. В следващия кръг ЦСКА приема Витоша и победата над последния в класирането е задължителна. На "Армията" ще вземат бързи мерки слабото представяне срещу Берое да не се повтори. Има много мачове до края на сезона и време тези 8 точки изоставане от първия да бъдат наваксани, вярват хората в клуба.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.

Свързани новини