Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 13:06 1 390 1

Феновете на ЦСКА: Времето на Стойчо Стоилов и Люпко Петрович в клуба изтече

  • феновете на цска-
  • сектор г-
  • декларация-
  • искане за оставки-
  • люпко петрович-
  • стойчо стоилов

Организираните привърженици на ЦСКА от Сектор Г излязоха с гневна декларация по адрес на ръководството на клуба

Феновете на ЦСКА: Времето на Стойчо Стоилов и Люпко Петрович в клуба изтече - 1
Снимка: БГНЕС

За последните години през този сезон за пръв път селекцията на отбора бе най-скъпоплатена и изглежда добре изготвена. Извиняваме се, ИЗГЛЕЖДАШЕ. Някъде до втория мач от предсезонната подготовка. Очевидно това обаче далеч не смущава ръководството на любимия отбор и сякаш те не виждат проблем в настоящите ни резултати и развитие на сезона. Е, многобройните фенове на най-великия и ТИТУЛУВАН български клуб са на коренно различно мнение. И затова искат да "питат некое друго въпросче", пишат привържениците на ЦСКА на страницата си ''Трибуна Сектор Г''.

Ще дадем известно време на ръководството и отговорните фактори да обърнат внимание на нашите питания, а същевременно докато чакаме, заявяваме, че времето на Люпко Петрович и Стойчо Стоилов на Армията за нас изтече и дойде това на оставките. Никога досега в историята на ЦСКА дадено ръководство не се е ползвало с такъв комфорт от страна на феновете, но моментът за пълна промяна дойде. И ако "керванът отново продължи да си върви", то "кучетата може и да спрат да лаят". А нататък... кой знае'', пишат още феновете на ''армейците''.

Ето и цялата декларация на ''червените'' привърженици:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стар цесекар

    6 0 Отговор
    Подкрепям напълно.