Last news in Fakti

27 Септември, 2019 16:41 9 470 12

Синът на Гриша Ганчев поискал обединение на ЦСКА с ЦСКА 1948

  • цска-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • обединение-
  • цветомир найденов-
  • данаил ганчев

Любопитно предложение

Синът на Гриша Ганчев поискал обединение на ЦСКА с ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е поискал обединение с ЦСКА 1948, твърди Цветомир Найденов - собственик на Efbet (спонсор на отбора от Втора лига). Предложението е било отправено към него в кафене от Данаил Ганчев - син на Гриша Ганчев. Не става ясно кога се е състояла тази среща - преди година, преди няколко години или сега...

"Видяхме се по негово настояване. Дани Ганчев ми е симпатичен, познавам го отдавна, защото съм бил спонсор и на Литекс. Видяхме се с него в едно кафе", разказа той.

"Имаше предложение от негова страна за обединение и в търга за емблемата да остане само офертата, която бе внесена от Никола Газдов. Аз му казах, че по тази тема трябва да говори с други хора. Аз съм само един от 234-те члена на ЦСКА 1948", каза Найденов пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1914

    24 21 Отговор
    Тиретата умират от страх, че догодина освен че ще останат без фенове, ами и ще ядът бой от числото. А може и още за купата да се случи.

    Коментиран от #2

  • 2 До Говедото

    14 14 Отговор

    До коментар #1 от "1914":

    Говедо бои няма да ядем от вас това е сигурно като ви гледам играта купа ще сънувате още дълго! Ако ядем Бой най вероятно ще е от Лудогорец а не от вас хаха!
  • 3 Кзли

    22 18 Отговор
    С тире без тире,ЦСКА 1948, играе добре
    Ще влязат в А група,защото имт цел. А на литекс ,каква е целта...третото място
    К-р за литекс,оле....

    Коментиран от #8

  • 4 сикиш

    25 13 Отговор
    Истинското ЦСКА е това с 1948. Другото е менте.
  • 5 ХАХАХА

    11 8 Отговор
    ово е фейк. 1. Данаил Ганчев е собственик нан Литекс 2. Такива офертти не се правят в кръчми и на няколко питиета 3. Гриша Ганчев е С ТОПКИ, за разлика от т.нар . бизнесмен Домусчиев. 4. Гриша Ганчев знае, че всички ..урвенски номера към ЦСКА идват от FATBOY заради това, че му измъна Петрол изпод алчната з....рла. Ама давайте да пишем простотии......

    Коментиран от #7, #10

  • 6 гларус

    16 7 Отговор
    Пак смотан журналист . Пише се ЦСКА менте или тире иска обидинение с истинското Ц СКА1948 .Не им трябват припознавачите на истинското ЦСКА1948 .Те ще си влезнат по законен ред в елита .Не е ли срамно този които фалира истинското ЦСКА1948 да иска сега обидинение.Ще има камани и дърве при гоненето на ментето с тирето към Ловеч.Гриша Ганчев и Крадлив Кралев веднага на прокурор за явната измамавъв футбола ни
  • 7 6926

    12 8 Отговор

    До коментар #5 от "ХАХАХА":

    Тези Ганчевите знаете ли до къде стигат на Домусчиев ???? .До мъдете му .Така че се сещаите какво могат да му направят.Даже не са в ценоразписа му.Вместо да са в затвора за измами????

    Коментиран от #9

  • 8 Боби

    9 8 Отговор

    До коментар #3 от "Кзли":

    Дане забравяме кои не е мърдал по нагоре от третото място това маи са сините говеда ха ха
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Свиленски

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "ХАХАХА":

    На Гриша Ганчев ТОПКИТЕ много отдавна са ИЗСЪХНАЛИ! И много има да УЧИ от Домусчиев проекта Литекс-цска е провал и най-вероятно ще потърси нов проект и ще зареже ЧОРБАРИТЕ !
  • 11 Дани

    3 1 Отговор
    Оражевия цирк край няма.
  • 12 Левски над всичко

    2 1 Отговор
    Приятели шизофренични прасюги от Ред Аналс - за кого че викаш ти зимъска като числото ви изтръска, ще се двоумите да грухтите или да не грухтите ама позора вас не пита - Гришнята Джудже Хаяско ви го нафтарбаса рязко - ха сега деца кажете де са му мъдете! На 1000 фена отана по 1 верен на червената идея, а другите се поляха с оранжада и да са за Ловеч е награда. Но помнете всичко ще си дойде на местото когато Гришнята спре с това черно тото. Ха сиктир от тези комунисти освен държавата преебаха и футбола ни чистий. Време е за чистка братя и всички с петолъчка да им строшиме главата! Бий чорбата по главата бий бий бий!!!!