Last news in Fakti

30 Септември, 2019 11:00 1 716 3

Петрович: Някои се помислиха за звезди!

  • петрович-
  • цска-
  • звезди-
  • самочувствие-
  • загуба-
  • берое

"Срещу Берое играха 5-6 човека, другите въобще не ги интересуваше", заяви разгневеният треньор на ЦСКА

Петрович: Някои се помислиха за звезди! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович бе изключително разочарован след загубата с 1:2 при визитата на Берое в мача от 11-ия кръг на efbet Лига и заяви, че отборът му е играл с 5-6 човека, а останалите са се помислили за „звезди”. Сръбският специалист подчерта, че ще говори със собственика Гриша Ганчев, след като и феновете скандираха по време на мача: „Люпко вън“.

„Не съм доволен по никакъв начин от отбора. Днес не играха като тим. Играха само 5-6 човека, а останалите присъстваха на терена. Не видях помощ от състезателите на терена. Мисля, че някои от играчите ми „лежаха”, отказваха се на терена. Явно някои се приемат за звезди, а това не си личи на терена”, коментира Люпко Петрович след поражението.

„Какво да им кажа след този мач? Ще се срещна с президента и ще разговарям. Не знам какво да кажа. В момента не трябва да казвам някои неща, защото после може да съжалявам. Много съм недоволен и разочарован от всички – целият тим”, продължи сърбинът.

„Не се притеснявам за поста си в ЦСКА. Да ви кажа, не желая да говоря някои неща – не съм доволен и това е. Не показахме това, което тренирахме. Мислех, че този отбор има шанс да „изплува”. Да вземе някой трофей. Не виждам това след днешния мач, защото това на терена показва нещо, което не очаква никой. Няма значение дали ще загубиш”.

„Откакто аз съм тук, това е най-слабият ни мач. Не може да играят 5-6 играча. С толкова малко не се играе футбол срещу Берое, който се бори за всяка топка, през цялото време, тичаха и си ни биха. Нямаше друга разлика. Честитя им победа, тъй като е заслужена. Знам, че са прекъснали дълга серия срещу нас и този край дойде. Рано е да се говори за абдикация за титлата, но да Левски и Лудогорец са далеч от нас. Има време да ги настигнем, но трябва желание. Не знам какво ще кажа сега на Гриша Ганчев”, завърши Люпко Петрович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    5 3 Отговор
    Отегли се със достоинство докато напълно не си съсипал и малкото добро?
  • 2 Жоро

    6 2 Отговор
    Намалете цветните играчи в този шарен отбор.
  • 3 ssaev

    3 0 Отговор
    Люпко е чудесен треньор, но в ЦСКА отдавна е изпуснал съблекалнята. А по-непривлекателни мачове на отбора не съм гледал от години насам. Видно е , че "химията" между треньор и играчи я няма и най-добрият вариант за клуба е не да се прави чистка сред играчите, а да се даде път на нов треньор, с благодарност към Петрович за наистинa съвестната му работа в ЦСКА! Резултатите от която, уви(!), не са добри.