Отидете към основна версия

2 404 15

Валери Божинов: Хубчев е страхливец, да се погледне в огледалото

  • левски-
  • валери божинов-
  • петър хубчев

Той ме изгони, не журналистите, нито феновете, които него ще го изгонят

Илиан Стоянов не е сам. Още двама любимци на феновете на Левски скочиха на Петър Хубчев по различен начин. Валери Божинов го направи в ефир, а Емил Велев във Фейсбук. „Ще го кажа - феновете на Левски за това, което направиха и правят, поклон. Никой в цял свят не го е правил, но хора, човекът, който стои на скамейката да си направи равносметка“, започна Валери Божинов в „Дарик“.

„Да се погледне в огледалото и да каже какво прави. По този начин не прави нищо. Феновете правят всичко - дават пари, събират. А той? Кара хората да не идват на стадиона. Да стане и да се погледне, няма лошо, всеки греши. Но излез и бъди мъж, мъжкар! Не бъди страхливец, поеми от-оворност. Кажи: „Да, аз съм виновен. Отборът не играе заради мен, защото не мога да ги наредя правилно. Бъди мъжкар, бъди човек, кажи го! Страхливец“, продължи Божи. „Той ме изгони, не журналистите, нито феновете, които него ще го изгонят. Ако продължава така, то трябва сам да каже: „Аз бях до тук, да идва следващият*. Със сигурност наследникът му ще направи повече. Чуват се някои неща. Павката Колев и Ивайло Петков знаят повече. Нека да го кажат. Беше в Левски Този човек (б.р. Ясен Петров). Симпатичен, хубав, италианец. Хубчев да си направи равносметка“, завърши бившият национал.

„Не бързайте, има още да чакате Глупчев“, написа пък Емил Велев в дискусия в мрежата. Някои фенове му скочиха в защита на Хубчев. Отговорът на Велев също бе краен: „Селтаци, айде на село!“.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.

Свързани новини