Last news in Fakti

11 Март, 2020 12:21 2 392 15

Валери Божинов: Хубчев е страхливец, да се погледне в огледалото

  • левски-
  • валери божинов-
  • петър хубчев

Той ме изгони, не журналистите, нито феновете, които него ще го изгонят

Илиан Стоянов не е сам. Още двама любимци на феновете на Левски скочиха на Петър Хубчев по различен начин. Валери Божинов го направи в ефир, а Емил Велев във Фейсбук. „Ще го кажа - феновете на Левски за това, което направиха и правят, поклон. Никой в цял свят не го е правил, но хора, човекът, който стои на скамейката да си направи равносметка“, започна Валери Божинов в „Дарик“.

„Да се погледне в огледалото и да каже какво прави. По този начин не прави нищо. Феновете правят всичко - дават пари, събират. А той? Кара хората да не идват на стадиона. Да стане и да се погледне, няма лошо, всеки греши. Но излез и бъди мъж, мъжкар! Не бъди страхливец, поеми от-оворност. Кажи: „Да, аз съм виновен. Отборът не играе заради мен, защото не мога да ги наредя правилно. Бъди мъжкар, бъди човек, кажи го! Страхливец“, продължи Божи. „Той ме изгони, не журналистите, нито феновете, които него ще го изгонят. Ако продължава така, то трябва сам да каже: „Аз бях до тук, да идва следващият*. Със сигурност наследникът му ще направи повече. Чуват се някои неща. Павката Колев и Ивайло Петков знаят повече. Нека да го кажат. Беше в Левски Този човек (б.р. Ясен Петров). Симпатичен, хубав, италианец. Хубчев да си направи равносметка“, завърши бившият национал.

„Не бързайте, има още да чакате Глупчев“, написа пък Емил Велев в дискусия в мрежата. Някои фенове му скочиха в защита на Хубчев. Отговорът на Велев също бе краен: „Селтаци, айде на село!“.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валерка не се сърди ,

    18 3 Отговор
    тренирам в едно по голямо селце момчета, ми и аз не бих те взел , камо ли пък ако искаш заплащане !
  • 2 Патерица

    16 2 Отговор
    Що не му го каза във очите, п.... це
  • 3 Ужас

    17 3 Отговор
    Смешник...кой беше ти? Човека сменил най-много незнайни отбори?
  • 4 Иванчо

    13 3 Отговор
    Божинката го изгониха още от скамейката в Пескара, та Хубчев му бил виновен :D :D :D
  • 5 Божинката

    9 3 Отговор
    Както вече писах, поздравявам целия български народ! Това лято минавам в Ювентус заедно с Меси, и догодина всички ще говорят за "огненото трио" Роналдо, Меси, Божигол, гооооол! Догодина започвам, ще взема 8 златни топки, 8 златни чепика, ще стана 8 пъти голмайстор на света, ще стана европейски и световен шампион с България! И на 52 като закача цървулите, ще стана президент на България или на футбола! А може и на двете, все още не съм решил! Първо да дойде лятото да се съберем с Меси и Роналдо, че после ще видим! Поздрав на всички които вярват в мен! Аз съм мъжкар, толкова години се пазих, сега ще се раздам, както аз си знам, стига да има балъци да плащат!
  • 6 За Хубчев само добро!

    12 3 Отговор
    Още като играч беше скромен! Божито да се радва че не е попадал в ръцете на Стоичков, щото оня хем попържа, хем рита! И щеше да го направи на резил!
  • 7 Witman

    7 3 Отговор
    -Божинов, не те бива и във исказванията!
    Но пък нищо, можеш да отидеш да играеш във отбора на ,,Челси"/Бацова махала/ !!!
  • 8 Независим

    6 3 Отговор
    Божинката е прав за това,че Хубчев до сега веднъж не е подредил отборакакто трябва,а знаем,че и един важен мач не е спечелил ,освен с дузпите с лудите...

    Коментиран от #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Васко

    6 2 Отговор
    Божинкааааа, какъвто и да е Хубчев, той решава за всеки. И добре, че те разкара, качества нямаш момче. Тежък си, трудно се движиш, още живееш с времето когато беше надежден юноша. И тази надежда, да станеш някога добър футболист още ли в носиш? Носи я, твоя работа, но ди остане посредствен съзтезател, който все още взимат в нвкой отбор. И защо, никой няма логично обяснение.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Стършел

    0 1 Отговор
    Започвам да уважавам повече Хубчев след това изказване на това недоразумение, което никога няма да поумнее.
  • 13 Дъ Крава

    1 0 Отговор
    Такива дистанционни мъже сме ги гледали и преди
  • 14 А то дузпите ги печелят играчите

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Независим":

    а не треньорът. Демек Хубчев не можа, ала играчите сами биха Лудогорец. Ми с по-добри играчи, а колко точки загуби в надпреварата, това какво да ни говори за него.

    Коментиран от #15

  • 15 Независим

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "А то дузпите ги печелят играчите":

    Да така е...