Last news in Fakti

11 Март, 2020 11:05 1 699 14

Урните на Левски във Враца почти празни

  • левски-
  • ботев враца-
  • урни-
  • дарения

Това по всяка вероятност не отговаря на прогнозите за приходите, придобити по този начин

Урните на Левски във Враца почти празни - 1

Урните, които бяха поднесени пред феновете на Левски във Враца, за да може всеки да се включи и да дари средства за клуба, не донесоха очакваните приходи в касата на столичани.

Във всички урни от мача с Ботев бяха събрани общо 1336 лева. Това по всяка вероятност не отговаря на прогнозите за приходите, придобити по този начин.

Това е ясен знак, че нещата няма да продължат със същата сила, пише "Меридиан мач".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бухалка

    6 6 Отговор
    Къф Лефски бе. Важното е да става боя.
  • 2 Лопатата

    22 2 Отговор
    Давайте на тия, които получават по 20 хил. лв. заплати
  • 3 Еее

    18 4 Отговор
    Забравете за Левски. Измислете нов клуб на негово място.
  • 4 Фен на отбора

    22 1 Отговор
    Някой да ми обясни защо се подават тия урни за пари, да играят безплатно поне няколко месеца за без пари нали милеят за отбора си, не казвам вечно но поне сега в трудния момент, ама не те искат много пари и хубави бонуси а баламите фенове да плащат е няма как да стане.

    Коментиран от #7

  • 5 Шишо Бакшишо

    12 2 Отговор
    Урните ги пазете за след крематориума бе. Не ги пълнете с пари
  • 6 Смешно и жалко!!!!

    21 1 Отговор
    Защо бедни фенове ще събират пари заиграчи които получават между 10 и 30 000 евро на месец? Ако обичат Левски да намалят десетично заплатите си всички футболисти и деятели! Бедните ще хранят и плащат на лица получаващи огромни заплати, далече от нашия Среден стандарт, има ли логика? Сикаджията нали бил левскар, защо удари Черепа, така удари и отбора? Лакомията му е безгранична!!! Българите ли, Левски, дреме му!! Краят му идва и иска още милиярди, това е. А наивните фенове да се замислят, има ли смисъл от техните 50 - 100 лева?
  • 7 no name no face no number

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Фен на отбора":

    Честно казано чудех ви се на акъла, ония взимат поне около милион на година вие тръгнахте да ги храните и хайде да беше еднократна инициатива ама тези наглеци си се гласят цяла година да ги храните. Ако сте баровци ок , но не ми се вярва.Не съм фен на никой харесвах Миньор Пк, когато все още футболът беше спорт сега си е хазарт и пари.Идва някой да пере кинти взима си отбор и с пари отбора върви и мачка смешно и скучно.Преди всички отбпри имаха потенциал да се победят.Левски и ЦСКА бяха малко по напред и съдиите ги поддържаха, но си имаше и изненади имаше футбол качество сега вече рядко гледам мач,
  • 8 пената от мировяне

    8 5 Отговор
    Такъв клуб няма от 1992 г !!! Тогава Лафчис създате ФК ,,Леффка драгойчева-Лаффчис,, -1992 !!!
  • 9 Активист на БСП

    13 2 Отговор
    А облагат ли се с данък тия пари ??? По българското законодателство всеки приход се облага с 10 % данък !!!
  • 10 САМО ЛЕВСКИ!

    3 10 Отговор
    А БЕ ОЛИГОФРЕНИ, ГЛЕДАЙТЕ СИ СЕЛСКОТО ПОНИЯРЧЕ ОТ ЛОВЕЧ, НИЕ СИ СЪЗДАДОХМЕ ОТБОРА И ЩЕ СИ ГО ИЗДЪРЖАМЕ , А ЗА МИЛЕЕЩИ ФУТБОЛИСТИ НИКОЙ ОТБОР ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО НЕ СА БЪЛГАРИ ,А НАЕМНИЦИ , ВСЕ ЕДНО ДА ИМА МИЛЕЕЩ РУСНАК ЗА БРАТСКИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД !
  • 11 Шляп

    11 0 Отговор
    Да им събираме капачки викам,щом за болните дечица може,защо и за тях да не може,все пак са доказани инвалиди,патерици и колички за всички футболисти и да ходят да се редят на опашка на ТЕЛК за пенсии.
  • 12 Левски

    13 0 Отговор
    Не виждам къде е логиката, ние феновете да плащаме за кражбите и грабежите на боклуците !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 13 Независим

    5 0 Отговор
    Реално погледнто ,ако наистина милеят за отбора както се представят,би трябвало да се откажат поне от една от 12 десетте си заплати,или 30 човека да речем средно по 15 бона прави 450 хилки,ето им за 4 месеца данъка
  • 14 Враца, баце

    1 1 Отговор
    Тъпо е, да им плащаме рефера, който са купили да ни реже, за да не падне наш неповторим уефцки света вода ненапита. Един път не са играли честно у Враца, а пък нагли бе, думи нямам.