Отидете към основна версия

5 401 8

Лоша новина за Барселона, два клуба вече са в контакт с Меси

  • лео меси-
  • барселона-
  • псж-
  • интер

ПСЖ и Интер ще се борят за подписа на аржентинеца

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Финалистът в Шампионска лига Пари Сен Жермен и италианският вицешампион Интер вече са влезли в контакт с Лионел Меси с желание да го привлекат в редиците си. Информацията е на журналиста от „Мундо Депортиво“ Франсеск Агилар.

Според него ПСЖ и Интер са се свързали с бащата на Меси - Жорже, за да се запознаят с плановете на аржентинеца и да заявят своето желание той да се присъедини  към тях.

В същото време Манчестър Сити, който също е свързван с интерес към Меси, все още не е влязъл в контакт с представляващите интересите на ажентинската суперзвезда на Барселона.

Слуховете, че Меси ще напусне каталунците още това лято се задълбочиха след погрома 2:8 от Байерн. В четвъртък пък каталунското радио RAC1 обяви, че аржентинецът е заявил на новия треньор Роналд Куман, че вижда бъдещето ''по-скоро си извън „Камп Ноу“''.

Според Агилар, ПСЖ е по-реалистичната възможност в сравнение с Интер. В Париж Меси би играл с добрия си приятел Неймар, а при по-слабата конкуренция в Лига 1 би могъл да се концентрира върху Шампионска лига. Освен това, съпругата му Антонела би живяла с удоволствие в Париж.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.

Свързани новини