21 Август, 2020 12:46 2 169 1

Куман: Меси е Барса и Барса е Меси! И аз щях да се разстроя, ако падна с 2:8

  • роналд куман-
  • барселона-
  • лионел меси-
  • футбол

Важно е да го убедим Меси, че е щастлив в Барселона и да се чувства важен

Куман: Меси е Барса и Барса е Меси! И аз щях да се разстроя, ако падна с 2:8 - 1
Снимка: БГНЕС

"Логично е Лео Меси да е разстроен. Аз също щях да се разстроя, ако бях загубил от Байерн с 2:8. Не е правилно да се усмихваш по улиците след такъв развой на събитията. Меси е роден победител и ако нищо не печели, това го дразни”, коментира Роналд Куман пред телевизия NOS.

"На мене ми предстои да намеря правилния начин да накарам Меси да бъде отново този, който ние харесваме, и да извлечем най-доброто от качествата му. Важно е да го убедим, че е щастлив в Барселона и да се чувства важен. Той е капитан на Барселона и е длъжен да завърши кариерата си тук. Вече доста години Меси е Барселона и Барселона е Меси”, коментира Куман.

След това той беше попитан какво ще се случи с Луис Суарес, който освен партньор в атаката, е и близък негов приятел извън терена. За него Аякс вече е готов да извади 15 милиона евро, а други публикации го пращат в Ювентус, където да оформи атомно нападение с Кристиано Роналдо. По време на интервюто присъставаше и радиоводещият Йелмер Гусинкло, който е известен като голям привърженик на Аякс. Куман се обърна директно към него с "Ако това ще те направи щастлив, наистина ще го продадем (б.р. - Суарес)’’, След което се засмя и отправи към радиоводещия многозначителна гримаса.

Марк Овермарс, който в момента е в ръководството на Аякс, обаче изрази същото мнение и заяви, че клубът трябва да направи нужното, за да върне уругваеца на “Йохан Кройф Арена”.

Дейвид Бекъм и неговият Интер (Маями) са следващите на опашката, които искат да се възползват от качествата на 33-годишния урлугваец.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    ТЪ П ТРЕНЬОР СЛАБ ОТБОР И СУПЕР ЗАГУБА --- КАКВО СА ВИНОВНИ СУПЕРФУТБОЛИСТИТЕ - РИТНИТОПКОВЦИ ЗА МИЛИОНИ ?????????? И НАЙ- ВЕЛИКИЯ "ШУТЬОР НА КЪЛБО " ПУШКАШ Е УМРЯЛ !!!!!!!!!! СТОЙНОСТТА НА ВСЯКА ПАРИЧКА СЕ ПРАВИ ОТ РАБОТНИЦИТЕ ПРОИЗВЕЖДАЩИ БЛАГА - НЕ ОТ НАДСТРОЙКАТА /НЕПРОИЗВЕЖДАЩА /!!!!!!!!!!!!!