Last news in Fakti

22 Август, 2020 14:54 5 360 8

Лоша новина за Барселона, два клуба вече са в контакт с Меси

  • лео меси-
  • барселона-
  • псж-
  • интер

ПСЖ и Интер ще се борят за подписа на аржентинеца

Лоша новина за Барселона, два клуба вече са в контакт с Меси - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Финалистът в Шампионска лига Пари Сен Жермен и италианският вицешампион Интер вече са влезли в контакт с Лионел Меси с желание да го привлекат в редиците си. Информацията е на журналиста от „Мундо Депортиво“ Франсеск Агилар.

Според него ПСЖ и Интер са се свързали с бащата на Меси - Жорже, за да се запознаят с плановете на аржентинеца и да заявят своето желание той да се присъедини  към тях.

В същото време Манчестър Сити, който също е свързван с интерес към Меси, все още не е влязъл в контакт с представляващите интересите на ажентинската суперзвезда на Барселона.

Слуховете, че Меси ще напусне каталунците още това лято се задълбочиха след погрома 2:8 от Байерн. В четвъртък пък каталунското радио RAC1 обяви, че аржентинецът е заявил на новия треньор Роналд Куман, че вижда бъдещето ''по-скоро си извън „Камп Ноу“''.

Според Агилар, ПСЖ е по-реалистичната възможност в сравнение с Интер. В Париж Меси би играл с добрия си приятел Неймар, а при по-слабата конкуренция в Лига 1 би могъл да се концентрира върху Шампионска лига. Освен това, съпругата му Антонела би живяла с удоволствие в Париж.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Antobela

    13 4 Отговор
    Всичко това добре, да е жив и здрав човека. Ама за съпругата му Антонела само едно мокро дърво мога да предложа....би живяла в Париж....ццццц че то там е като в Столипиново....

    Коментиран от #4

  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    14 2 Отговор
    И двата клуба няма да успеят да го измъкнат. Меси е свързан с Барса вече 20 години, това е отборът, който единствен е платил лечението му през 2000 година...
  • 3 Гост

    8 11 Отговор
    Трябва мъжество за да си тръгне от Барселона . Испанското първенство има няколко отбора и другите отбори са лесни за головата му сметка . В друго първенство особено в Англия ще приключи с желанията му за голмайстор . Това не е Роналдо , който във всички различни първенства да бъде голмайстор на оттбора си и ненадминати успехи . Нека да напусне ,ако не го е шопе . Чакам с интерес промяна , но надали . Трябва и характер и психика за да сработиш в друг различен от Барсеона отбор .

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Гост като гост

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Antobela":

    Поздравявам те за това дето ме изпревари с коментара.
    Когато отидох за първи път в Париж се изненадах, че София е по чиста и подредена от столицата на Франция.
    Какво видях в Париж и околностите му :
    Пълна кочина и щъкащи индивиди
  • 5 Гост като гост

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Време му е да смени обстановката
    Нека иде дето иска
  • 6 Фен

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Не може да сравняваш Роналдо и Меси.Различен тип играчи са.Все една да сравняваш ябълка и круша.Играят на различни позиции.Различен ръст и физика.Отборите в които са играят по различен начин.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.