Last news in Fakti

21 Август, 2020 18:03 2 796 6

Тръгва ли си Меси от отбора, който му даде всичко?

  • лео меси-
  • барселона-
  • бъдеще

Според RAC1 нападателят е споделил на новия треньор Роналд Куман, че по-скоро не вижда бъдещето си на “Камп Ноу”

Тръгва ли си Меси от отбора, който му даде всичко? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Очакваната новина от милионите привърженици на Барселона относно плановете на Лионел Меси като че ли не е добра. Според RAC1 нападателят е споделил на новия треньор Роналд Куман, че по-скоро не вижда бъдещето си на “Камп Ноу”. Вчера стана ясно, че аржентинецът е прекъснал ваканцията си, за да се прибере в каталунската столица, където лично да говори с наставника.

Лео е в последната година от договора си с Барса и по всичко личи, че преговори изобщо не се водят.

Куман вече публично изрази надежда Меси да остане, но шансовете за това не са големи. Аржентинецът е разочарован от изминалия сезон, в който отборът остана без трофей и отнесе позорна загуба с 2:8 от Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига.

Наскоро Ла Пулга навърши 33 години, като цялата му професионална кариера мина в Барса.

 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теодор

    6 2 Отговор
    Неймар разбра, че от барса няма да стане нищо и си тръгна, време е и Меси да го направи, защото този отбор явно си има други интереси около футбола.
  • 2 11212212

    8 8 Отговор
    НЕЧОВЕК Е МЕСИ!
    НАЙ-ДОБРИЯТ!
  • 3 Зидан

    6 4 Отговор
    Ако му се печелят титли,да заповяда ще го вземем,за резерва на Еден Азар.
  • 4 Kuku

    2 3 Отговор
    Меси, та Меси. Преди години Барса беше Роналдиньо и Роналдиньо беше Барса. Ко стана? Тръгна си без а-у и просто си завърши кариерата без фанфари и фойерверки. Меси и да остане колко време ще играе, 2-3год и айде, после пак ще строим отбор, защото все около Меси строим... Да си тръгва и да се направи истински рестарт, с млади момчета и да се види къде ще се кърпи, къде е добре и т.н. Всяка година драмата с договора на Меси...
  • 5 Бонговец

    0 2 Отговор
    Тити,казва,че тоя няма морал...
  • 6 konservator

    0 0 Отговор
    НЕ, не си тръгва! Никога няма да си тръгне!