Отидете към основна версия

1 782 6

Нападател пристигна в ЦСКА и направи първа тренировка

  • футбол-
  • джорди кайседо-
  • цска

От него се очаква да направи звезден тандем с Али Соу в атаката на "армейците"

Еквадорецът Джорди Кайседо вече е в ЦСКА. Нападателят, който за последно игра във втородивизионния бразилски Витория Баиа, направи първа тренировка с "червените", съобщават колегите от "Труд". Кайседо впечатли с невероятна физическа мощ.

От него се очаква да направи звезден тандем с Али Соу в атаката на ЦСКА. Въпреки че имаше интерес и от други клубове, Кайседо най-много се впечатли от предложението на "червените". През миналия сезон нападателят има 32 мача и 7 гола.

Междувременно ЦСКА опроверга слуховете, че ще продава Тиаго Родригес. Португалецът е мотор в "червената" селекция и вкара едни от най-важните голове през есента. В началото на миналата година Тиаго подписа договор до 2022 година.

Както БЛИЦ първи разкри - ЦСКА очаква да привлече и защитник, който да замени Валентин Антов. Националът ни беше отдаден под наем на Болоня до края на сезона, а много вероятно е и да бъде откупен. В момента "червените" имат три опции за централен бранител в лицето на капитана Петър Занев, нидерландеца Юрген Матей и Пламен Гълъбов.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.

Свързани новини