Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 17:13 1 775 6

Нападател пристигна в ЦСКА и направи първа тренировка

  • футбол-
  • джорди кайседо-
  • цска

От него се очаква да направи звезден тандем с Али Соу в атаката на "армейците"

Нападател пристигна в ЦСКА и направи първа тренировка - 1

Еквадорецът Джорди Кайседо вече е в ЦСКА. Нападателят, който за последно игра във втородивизионния бразилски Витория Баиа, направи първа тренировка с "червените", съобщават колегите от "Труд". Кайседо впечатли с невероятна физическа мощ.

От него се очаква да направи звезден тандем с Али Соу в атаката на ЦСКА. Въпреки че имаше интерес и от други клубове, Кайседо най-много се впечатли от предложението на "червените". През миналия сезон нападателят има 32 мача и 7 гола.

Междувременно ЦСКА опроверга слуховете, че ще продава Тиаго Родригес. Португалецът е мотор в "червената" селекция и вкара едни от най-важните голове през есента. В началото на миналата година Тиаго подписа договор до 2022 година.

Както БЛИЦ първи разкри - ЦСКА очаква да привлече и защитник, който да замени Валентин Антов. Националът ни беше отдаден под наем на Болоня до края на сезона, а много вероятно е и да бъде откупен. В момента "червените" имат три опции за централен бранител в лицето на капитана Петър Занев, нидерландеца Юрген Матей и Пламен Гълъбов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    11 3 Отговор
    Мале, мале тези двамата ще ни пукнат и в буквалния и в преносният смисъл, така ще ни помпат че ще се пръснем!!!! Ужас няма край нашата левскарска мъка!

    Коментиран от #3

  • 2 Марселиньо

    8 1 Отговор
    За Еквадореца: това е Топтрансфер на нападател в Български отбор. Толкова качествен футболист не е играл по Българските терени. Много силов и мощен играч, с изненадваща бързина за ръста му. Влачи по няколко защитници и освобождава много пространства!
  • 3 Левски 1914

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Ще ги сложим в една стая заедно с Алито, МИС Ловеч и МИС Етрополе и ще станат страшен тандем.

    Коментиран от #6

  • 4 Стойкас Стоилас

    3 4 Отговор
    Разкарахме Антов. Шитваме вратарчето и Йомов и сме шампиони. Баба Ванга е казала че ЦСКА ще стане шампион само когато излезе с 11 чернокожи
  • 5 Бонговец

    1 0 Отговор
    А жена плеймейтка намериха ли му вече на сладура? За да му става паса?
  • 6 Бай Стою касапина

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Ти внимавай Алито да не те набара, че очите ти ще изскочат като на жаба кога кряка!