Отидете към основна версия

11 030 10

Само във ФАКТИ: Това са двата варианта за нов треньор на Левски, ако Миланов се допровали

  • левски-
  • живко миланов-
  • нов треньор-
  • димитър димитров-херо-
  • стойчо стоев

И двамата към момента са безработни и няма да се налага Левски да плаща нищо за тях

Снимка: БГНЕС

От свои източници ФАКТИ научи имената на треньорите, с които ръководството на Левски е провело разговори евентуално да заменят Живко Миланов на поста старши треньор на отбора от "Георги Аспарухов". С най-сериозни шансове да поведат "сините" към излизане от игровата криза и кризата на резултати са двама бивши наставници на 26-кратните шампиони на България - Димитър Димитров-Херо и Стойчо Стоев.

Преди минути стана ясно, че на Миланов се гласува доверие от ръководството и той остава начело на отбора на Левски. От опит обаче знаем, че ако в следващите мач-два Левски не спечели поне 3 точки, той едва ли ще получи повече картбланш.

Херо и Стоев към момента са безработни и няма да се налага Левски да плаща нищо за тях. Освен това финансовите им изисквания едва ли ще бъдат непосилни за "сините", въпреки проблемите с финансите при тях.

Името на Георги Дерменджиев - също бивш треньор на Левски, водил още Лудогорец и националния отбор на страната, е също сред коментирано, но той е с по-малки шансове да се завърне на "Герена".

До ситуацията днес, в която ръководството на единия от двата големи клуба нас търси нов треньор, се стигна след като под ръководството на Живко Миланов левскарите започнаха шампионата с три поредни загуби - от Славия, Ботев (Враца) и Арда, като загубите от "белите" и кърджалийци се случиха в дома на Левски.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.

Свързани новини