Last news in Fakti

9 Август, 2021 09:29 1 736 16

Живко Миланов: Бих поел отговорността

  • миланов-
  • левски-
  • отговорност-
  • загуба-
  • дъно-
  • издънка-
  • арда

"Феновете най-малко заслужават тези резултати и тази игра", заяви треньорът на Левски

Живко Миланов: Бих поел отговорността  - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Живко Миланов бе изключително разочарован след третата поредна загуба от началото на сезона, което се случва за първи път в историята на клуба. „Сините“ паднаха от Арда с 0:2 на „Георги Аспарухов“ и веднага след мача Миланов започна да удря от ярост по резервната скамейка, след като отборът остана закотвен на последното място във временното класиране. Той изрази готовност да понесе отговорност за случващото се, но оставя решението на ръководството. Според него най-големият проблем на клуба е, че няма яснота около бъдещето му.

"Натежава доста третата поредна загуба. Две от тях на наш терен. Трудно е доста особено след такъв мач да се говори. Като цяло сами се бихме. Знаехме Арда как играе, но след тези елементарни грешки беше доста трудно да се върнем. Арда се затвори и ни беше доста трудно през второто полувреме. В този мач имаше желание, липсваше ни креативност. Да бъда честен тези два гола, които ни отбелязаха, малко свалиха гарда на момчетата. Опитаха се да се върнат второто полувреме. Изпуснахме няколко шанса да се върнем. Ние сами се вкарахме в това положение и сами ще трябва да излезем. Тези момчета трябва да продължават да работят и по най-бързия начин да излязат от това положение, защото този клуб и фенове не заслужават това“, започна Миланов след мача.

„Ще трябва да се вземат още няколко играчи и не трябва да се отказват тези млада момчета – да продължават да се борят и ще излязат от положението. Разбира се, че цялата отговорност е към мен. И аз бих си я поел. Ще видя следващите дни. Ще имам среща, за да видя как може да се излезе от това положение. Бих си поел отговорността, така че тези хора да видят друг Левски. Феновете най-малко заслужават тези резултати и тази игра. Трябва да се види промяна във футболистите, защото този клуб не може да е в това състояние. Най-големият проблем е неяснотата в този клуб. Когато има по-голяма яснота, има бъдеще пред отбора. Тогава клубът ще излезе. Говорим, че ще залагаме на млади момчета, но голяма част не са готови още за мъжки футбол. Ръководството ще прецени какъв ще бъде пътят. След напрежението, което се натрупа, ще изговорим кой е най-добрият път да се излезе от кризата. Аз също така и като футболист не съм се предавал и ще се боря до последно. И в най-трудния момент съм показвал характер и съм излизал“, добави наставникът на „сините“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг фурболът

    18 0 Отговор
    Свърши! Радикални промени трябват! На дъното сме! Само се залъгваме с Лудогорец, ЦСКА и Локо ПД! Трябва стратегия за подрастващите, таван на броя на чужденците! А Левски, не искам да съм лош пророк, но както е тръгнал, ще бъде извън А група! Така футбол не се играе!

    Коментиран от #4

  • 2 Хаха

    20 0 Отговор
    Не знам дали има друг отбор в света с треньор, на който вратарят му е шурей, а на шурея баджанака играе в същия отбор.... А видяхме и нагледно какво "може" вратаря с топка в крака, но той по принцип си е такъв и толкова си може.... Какво очаквате от такъв отбор - да спечели ШЛ ли? Оставам настрана фактическия фалит!

    Коментиран от #3, #8

  • 3 3.14К

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    От тук произлиза и израза, че в България всичко е шуробаджанащина!
  • 4 ГЕРЕН

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бг фурболът":

    СВЪРШИ СЕ... СЪ ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО.АКО ИМАТ
    ДОБЛЕСТ ДА СИ ПРИЗНАЯТ
    ЧЕ СА ГОЛА ВОДА. ДА ДАВА
    АКЦИИТЕ НА ДРУГ И ВЪН.
    ОТ КОГА ПИША ТОЗИ ТАНАС
    И ГРУПИЧКАТА ОКОЛО ОКОЛО
    НЕГО ЩЕ СЪСИПЯТ ОТБОРА.
    ВИЖДАТ, ЧЕ НЕ СТАВАТ ДВЕ
    ГОДИНИ МЪКИ. И ПАК СЕ
    НАТИСКАТ. ЗАЩО ЛИ?!??!
    ОТГОВОРЕТЕ СИ ВИЕ. ФЕНОВЕТЕ.
  • 5 Да дадат

    12 0 Отговор
    отбора на Раева. Тя показа, че може да материализира съдийската подкрепа. А Раев само ги кара да се излагат и ги злепоставя.
  • 6 ААААААААААААа

    10 0 Отговор
    Не бързайте само трета загуба има още време: четвърта, пета, шеста до девета има много време ......
  • 7 кУмУнист

    10 0 Отговор
    След всеки мач на Левски, като слушам обяснението на Миланов ми умират милиони мозъчни клетки в опита да разбера какво казва и какво има предвид. Да си събира куфарчето заедно с камиларя Бари а защо не и с Краев и бърже бърже на влака.
  • 8 Лост

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    А тате какъв е на всички😉.
  • 9 Мим

    11 0 Отговор
    Истината е ,че в Левски цари пълна мъгла и немощ от всички,ръководство ,,0,,играчи,,0,,,треньор за помощник може,но за главен треньор,,0,, е какво може да се очаква от всичко това,ами една голяма ,,0,, в класирането,което и го показва....
  • 10 Левскар

    8 1 Отговор
    Живко не БИХ трябва да я поемеш и да си подадеш оставката, това е за доброто на отбора. И не не трябва да търсим още 10 футболиста за да мръднем 1 място напред. Трябва да вземем треньор който да разбира с какви футболисти разполага и какво може да се направи с тях. Ти просто не си треньор все още, подаи си оставката и ускори този процес на намиране на сериозен треньор. Момчетата не са толкова зле за България ти просто незнаеш как да г използваш.

    Коментиран от #11, #12

  • 11 бравос

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "Левскар":

    Стига бе хора....стига сте ги сменяли тия треньори като салфетки....,не са виновни те.....има само едно нещо виновно за положението на Левски и то е ПАРИ....нямат една стотинка....,как искате да играят играчите,като не взимат заплати....нямат стимул,нямат нищо....разбира се,може и играчи слаби да има...,може и треньора да е калпав...НО ПАРИ требят!!
  • 12 ГЕРЕН

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Левскар":

    А ПРИ ТОВА РЪКОВОДСТВО КОЙ
    КОЙ ТРЕНЕР ЩЕ ДОЙДЕ?!??ДОРИ
    И МИСЛЯ, ЧЕ НЕ ЧАК ТОЛКОВА Е
    ВИНОВЕН ЖИВКО.АРЪКОВОДСТВОТО
    НЯМА ПАРИ ЗАЩО?!?? НЯМА НИКВА
    МОТИВАЦИЯ. ЗАЩО??!?. ИГРАЧИТЕ
    САМО БЯГАТ КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ.
    ТЕ И ТОЛКОВА СИ МОГАТ. ВЯРНО И
    ТРЕНЬОРА Е ВИНОВЕН. ПАЛМИТЕ ДА
    ВЗИМАТ ОТБОРА И КАТО БИЗНЕС
    МЕНИ ДА ГО ВДИГНАТ.

    Коментиран от #14

  • 13 начо

    3 0 Отговор
    Далеч си от занаята момче
  • 14 Левскар

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕРЕН":

    Е как да не е виновен. Той просто не е треньор, и с тези играчи става две в едно. Нямали мотивация напротив аз виждам че имат мотивация, стараят се явно вземат пари. Трябва треньор които да знае с какво разполага. Това са играчите не е лош материала, трябва някой да ги подреди правилно да ги научи какво да правят, да ги стимулира.
    При три загуби треньора сам трябва да поеме отговорноста. Погледни ЦСКА със Стойчо играят добре, какво се промени същите играчи???
    Треньора е половината отбор.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ъгловатост

    1 0 Отговор
    ОТБОРЪТ на ВЛАСТТА заслужава това падение и резил ! Години наред ни заливаха със злоба , омраза , доноси и лозунги САми Срещу Всички ! А през това време хора като Бойко Тиквата , Делян Шиши , Васко Черепа са ги обгрижвали и пазили ! Никаква жал към тези !