Last news in Fakti

9 Август, 2021 13:55 10 957 10

Само във ФАКТИ: Това са двата варианта за нов треньор на Левски, ако Миланов се допровали

  • левски-
  • живко миланов-
  • нов треньор-
  • димитър димитров-херо-
  • стойчо стоев

И двамата към момента са безработни и няма да се налага Левски да плаща нищо за тях

Само във ФАКТИ: Това са двата варианта за нов треньор на Левски, ако Миланов се допровали - 1
Снимка: БГНЕС

От свои източници ФАКТИ научи имената на треньорите, с които ръководството на Левски е провело разговори евентуално да заменят Живко Миланов на поста старши треньор на отбора от "Георги Аспарухов". С най-сериозни шансове да поведат "сините" към излизане от игровата криза и кризата на резултати са двама бивши наставници на 26-кратните шампиони на България - Димитър Димитров-Херо и Стойчо Стоев.

Преди минути стана ясно, че на Миланов се гласува доверие от ръководството и той остава начело на отбора на Левски. От опит обаче знаем, че ако в следващите мач-два Левски не спечели поне 3 точки, той едва ли ще получи повече картбланш.

Херо и Стоев към момента са безработни и няма да се налага Левски да плаща нищо за тях. Освен това финансовите им изисквания едва ли ще бъдат непосилни за "сините", въпреки проблемите с финансите при тях.

Името на Георги Дерменджиев - също бивш треньор на Левски, водил още Лудогорец и националния отбор на страната, е също сред коментирано, но той е с по-малки шансове да се завърне на "Герена".

До ситуацията днес, в която ръководството на единия от двата големи клуба нас търси нов треньор, се стигна след като под ръководството на Живко Миланов левскарите започнаха шампионата с три поредни загуби - от Славия, Ботев (Враца) и Арда, като загубите от "белите" и кърджалийци се случиха в дома на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адолф

    15 14 Отговор
    Да връщат Стойчо Стоев ако имат поне малко мозък в главите си така наречените управници в Левски!
  • 2 Адолф

    12 10 Отговор
    Да връщат Стойчо Стоев ако имат поне малко мозък в главите си така наречените управници в Левски!
  • 3 Долу ръцете от Живко Миланов

    17 15 Отговор
    Долу ръцете от Живко Миланов, такъв треньор не сме имали и няма да имаме, поставя рекорд след рекорд браво и на Наско Сираков ,че държи на него
  • 4 гост

    22 4 Отговор
    НАСКО , ЩЕ ТЕ СЪБЛЕЧЕМ ВЕЧЕ . ЖИВКО МИЛАНОВ НЕ ПОДРЕЖДА ФУТБОЛИСТИТЕ И НЯМА ОПИТ . ЛЕВСКИ Е ПОЛУЧЕН ОТ НАСКО БЕЗ ЕДНА СТОТИНКА . ЗАЩО НЕ ИСКА ДА СЕ МАХНЕ ОТ ЛЕВСКИ . ИМА НЯКАКВИ ИДЕИ , НО НЯМА ДА ИЗДЪРЖИМ И ЩЕ ПОТЪРСИМ СМЕТКА ЗА НАЧИНА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ЛЕВСКИ . НАСКО , ПОМИСЛИ СИ , ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ Е КЪСНО . ЯВНО НЯМАШ ПАРИ ЗА ДА БЪДЕШ МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК . НЕКА ДА ВЗЕМЕ АКЦИИТЕ ТОЗИ , КОЙТО ЩЕ ИМА ПАРИ И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТОЗИ ОТБОР . НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО . ВЪРВИ СИ С МИР . НЕ СЕ ПРАВИ НА МЪЖ , ЗАЩОТО ВИДЯХМЕ ВЕЧЕ КАКЪВ СИ .
  • 5 Лошо

    24 3 Отговор
    Който и да дойде все тая, като в съблекалнята е цирк с Дебелата перука, Божигол, Зетко, Онаниста и още по-некадърния Краев ..
  • 6 зарко 66

    24 4 Отговор
    Любо Пенев също е свободен.
  • 7 Цска

    4 2 Отговор
    Махат насето и левски се оправя бързо а сега е лисицата с опашката...
  • 8 Ханс

    5 0 Отговор
    Какво долу ръцете от миланов ве левскари,тои просто не става.колко мача трябва да минат и левски да губи.сирака да вземе кокала че да им оправи и мързела и сръдните.
  • 9 Алито от София

    3 2 Отговор
    И господ да дойде на гей арена Подуяне дпс обор миризлив от покрайнините на софия леWCки няма оправя, фалирай и умирай, това е девиза на спасението сини боклуци
  • 10 Шофьор

    2 1 Отговор
    Вили Вуцов! БББЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ