Last news in Fakti

21 Август, 2021 17:08 2 078 7

Левски ще се опита да върне Мъри като старши треньор. Ако не успее - има и други варианти

  • левски-
  • треньорски пост-
  • станимир стоилов

Наско Сираков е заявил, че ще свика Управителен съвет в началото на следващата седмица, на който да бъде обсъден проблемът с треньорския пост в Левски

Левски ще се опита да върне Мъри като старши треньор. Ако не успее - има и други варианти - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Наско Сираков, в присъствието на члена на Надзорния съвет Константин Папазов, са имали среща със старши треньора на тима Живко Миланов, пише dsport.

На нея наставникът е изложил своите виждания за състоянието на отбора и желанието си да не бъде повече начело на "сините".

Наско Сираков е заявил, че ще свика Управителен съвет в началото на следващата седмица, на който да бъде обсъден проблемът с треньорския пост в Левски.

Очаква се на този Управителен съвет да бъде взето решение да бъде поканен за старши треньор на Левски Станимир Стоилов. Ако хасковлията приеме, то той ще води тима още в мача срещу Берое. Ако Мъри откаже, то тогава ще се мисли за друг наставник, който да е готов да изведе "сините" в края на седмицата в мача със старозагорци.

Няколко са спряганите имена, но всичко зависи от това дали Станимир Стоилов ще приеме или откаже официалната покана от клуба.

Припомняме, че още преди мача с Царско село, който Левски спечели с 3:1 на "Герена", от ФАКТИ Ви информирахме, че най-реалистичните и в същото време обсъждани варианти за нов треньор на "сините" са Димитър Димитров-Херо, Стойчо Стоев и в краен случай Георги Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрото

    9 2 Отговор
    Другият е онуй л........Сирака да си свали обицата и да влезе като централен второто полувреме и след това да си свали гащите и да се покаже на феновете както правеше като играеше в Овча Купел.
  • 2 Херо

    3 1 Отговор
    Ще се съгласи само ако е сигурен че ще има кинти също като Стоилов Дерменджиев няма авторитет сред тъй наречените футболисти
  • 3 Азазел

    10 1 Отговор
    Най-големия проблем е продънения джоб на собственика и манталитета му на наемник.
  • 4 Левскар

    1 0 Отговор
    А дано, не е необходимо Живко да се отстранява веднага, просто Сираков да го знае че не става за поста. Да се търси внимателно и упорито, няма нужда на пожар да се взема Томаш или други такива. Просто да се каже на Миланов честно търсим треньор и да го търсят наистина. Това трябваше да стане отдавна но нищо.
  • 5 Мим33

    5 2 Отговор
    Сега е момента, Стоилов да не се опъва и да поеме,за да го признаем,че наистина е левскар,а не само на думи.То кога отбора е готов и има много пари всеки може да дойде.Ще го видим,ако не повече никога да не го канят.Такива назладжии и тежкари има много.. Дано се е вразумил...
  • 6 ГЕРЕН

    0 0 Отговор
    КОГАТО ВЛЕЗАТ ПАЛМИТЕ ДА
    РЕШАВАТ. ТОЗИ ТАНАС ДОСТА
    ВРЕМЕ РЕШАВА И НИЩО НЕ
    РЕШИ. НОВО УПРАВЛЕНИЕ. БЕЗ
    ТЕЗИ СЕГАШНИТЕ. ИМАЛ АКЦИИ.
    ШУМА.
  • 7 Баш Майстора

    2 1 Отговор
    Кой е този мъри? От кокала по голям няма.