Отидете към основна версия

1 408 3

Александър Томаш е най-вероятният нов треньор на Берое

  • берое-
  • александър томаш-
  • футбол-
  • треньор

Вече е постигнал устно споразумение с ръководството на клуба и е въпрос на време да поеме повторно отбора от Стара Загора

Снимка: БГНЕС

Александър Томаш е най-вероятният нов треньор на Берое, като вече е постигнал устно споразумение с ръководството на клуба и е въпрос на време да поеме повторно отбора от Стара Загора, пише "Труд".

В щаба му очаквано влизат Константин Мирчев и Тодор Кючуков. Предишният им престой под Аязмото продължи малко над 2 години - до есента на 2019 г., след което бе назначен Димитър Димитров-Херо.
Сега е сходна ситуацията с настоящия треньор Петър Колев, който през есента на няколко пъти бе пред уволнение. Привържениците на заралии на няколко пъти поискаха неговата оставка, но той отказа да я даде.

Незавидната финансова ситуация в Берое не е стреснала Томаш и екипа му и те са решени да водят отбора, въпреки неясното бъдеще. Припомняме, че клубът остана без финансиране, след като ТЕЦ "Марица Изток 2" отказа да продължи издръжката на тима.

Томаш вече е провел разговор и с Мартин Камбуров за оставането на играча до лятото. Настоящият договор на голмайстор №1 в историята на българския елит изтече в края 2021-а, но той е дал принципното си съгласие да довърши кампанията, за да помогне в така създалата се незавидна ситуация в клуба.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини