Last news in Fakti

3 Януари, 2022 16:54 1 398 3

Александър Томаш е най-вероятният нов треньор на Берое

  • берое-
  • александър томаш-
  • футбол-
  • треньор

Вече е постигнал устно споразумение с ръководството на клуба и е въпрос на време да поеме повторно отбора от Стара Загора

Александър Томаш е най-вероятният нов треньор на Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Томаш е най-вероятният нов треньор на Берое, като вече е постигнал устно споразумение с ръководството на клуба и е въпрос на време да поеме повторно отбора от Стара Загора, пише "Труд".

В щаба му очаквано влизат Константин Мирчев и Тодор Кючуков. Предишният им престой под Аязмото продължи малко над 2 години - до есента на 2019 г., след което бе назначен Димитър Димитров-Херо.
Сега е сходна ситуацията с настоящия треньор Петър Колев, който през есента на няколко пъти бе пред уволнение. Привържениците на заралии на няколко пъти поискаха неговата оставка, но той отказа да я даде.

Незавидната финансова ситуация в Берое не е стреснала Томаш и екипа му и те са решени да водят отбора, въпреки неясното бъдеще. Припомняме, че клубът остана без финансиране, след като ТЕЦ "Марица Изток 2" отказа да продължи издръжката на тима.

Томаш вече е провел разговор и с Мартин Камбуров за оставането на играча до лятото. Настоящият договор на голмайстор №1 в историята на българския елит изтече в края 2021-а, но той е дал принципното си съгласие да довърши кампанията, за да помогне в така създалата се незавидна ситуация в клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xbc

    2 1 Отговор
    Браво Браво Браво!
    Най-интелигентния!
    Още ме е яд, че навремето напусна.
    Умно решение на ръководството!
    Успех!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Риск

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "xbc":

    Добър треньор, но в тази ситуация е малко като риск печели риск губи.

    Коментиран от #3

  • 3 Всъщност

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Риск":

    Каквото и да стане , във финансово отношение , положението на Берое е в пъти по-добро от това на Левски , примерно .