Last news in Fakti

7 Януари, 2022 10:15 1 759 1

Шеф разясни кой е треньор на Берое

  • берое-
  • ивко ганчев-
  • мартин камбуров-
  • петър колев

Има и устна договорка с голмайстор номер 1 на България Мартин Камбуров да доиграе сезона в Берое

Шеф разясни кой е треньор на Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Берое все още няма нов наставник. На този етап треньор на отбора е Петър Колев. За момента спряганите имена за негов заместник са две – това на Александър Томаш и другото е на спортно-техническия директор на клуба Ивко Ганчев, като именно той най-вероятно ще води „зелените“ през пролетта. Пред „Мач Телеграф“ Ганчев разкри, че в близките дни се очаква развитие по темата.

„На този етап няма нищо ново и треньор е Петър Колев. Това ще е така, докато не се стигне до разтрогване на договора му, но не е ясно кога ще стане това. В близките дни се очаква развитие по темата“, заяви Ганчев.

Той призна, че има и устна договорка с голмайстор номер 1 на България Мартин Камбуров да доиграе сезона в Берое.

„На празника на Камбуров в края на миналата година стигнахме до устна договорка с него да бъде част от отбора до края на сезона. На този етап не мога да кажа дали със сигурност ще играе. Сами виждате какво се случва с клуба. Надявам се да играе за нас. Дори и да не дойде за началото на подготовката, ми се иска да е в отбора“, сподели Ганчев и добави, че трансферът на Умар Сако в ЛАСК Линц е на финала и в касата на Берое ще влязат 300 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симо

    1 0 Отговор
    С какво ще платите на футболистите ? С пушека на ТЕЦ а ли? С парите изпапкани от Вас можеше да се издържат поне няколко провинциални отбора! На пролет у зоната на чисто !