Last news in Fakti

3 Януари, 2022 17:30 1 003 1

Феран Торес при представянето си: Идвам в Барса, за да върна клуба там, където му е мястото

  • феран торес-
  • барселона-
  • футбол

Това е много важен и специален ден за мен и моето семейство

Феран Торес при представянето си: Идвам в Барса, за да върна клуба там, където му е мястото - 1
Снимка: Twitter

Нападателят Феран Торес днес бе официално представен като футболист на Барселона. Испанският национал се присъедини към каталунците от Манчестър Сити срещу 55 + 10 милиона евро.

"Това е много важен и специален ден за мен и моето семейство. За мен това е мечта. Всички знаем колко велик е Барса и аз съм тук, за да помогна на клуба да се върне там, където му е мястото", сподели Торес при представянето си.

Крилото изказа и благодраността си към мениджъра на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола. "Винаги съм казвал, че най-добрата ми позиция на терена е дясно крило. Но най-хубавото е, че мога да играя на различни позиции, мога да се адаптирам и ще играя на такъв пост, какъвто ми каже треньорът. Позицията няма значение за мен.

Научил съм много от Гуардиола, той е един от най-добрите треньори в света. Той ме караше да играя на различни позиции. В мен остават много хубави спомени от Манчестър Сити, научих много неща. Гуардиола ме посъветва да приема с голям ентусиазъм и въодушевление новото предивикателство", каза Торес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    1 0 Отговор
    АБЕ МОМЧЕ МЛАДО КЪДЕ СИ ЧУЛ МЪРТВЕЦ ДА СЕ СЪЖИВИ,ОСОБЕНО ОТ БАЛАЛАЙКИ КАТО ТЕБ.