Отидете към основна версия

1 159 3

Роман Абрамович: Не бавя сделката за Челси

  • роман абрамович-
  • челси-
  • футбол-
  • висша лига

Във втората част от позицията Абрамович пояснява изрично, че не е искал да му бъде върнат заема от 1.6 милиарда паунда, който е заел на клуба чрез свои фирми

Снимка: БГНЕС

Роман Абрамович категорично опроверга появилите се информации в последните дни относно сделката за английския футболен клуб Челси, както и негова евентуална роля в създаването на пречки за нейното осъществяване.

Руксият олигарх излезе с официална позиция чрез своя говорител, в която се казва, че Абрамович потвърждава ангажимента си да даде парите от сделката на лондончани за благотворителност, а за да бъде осъществена тази цел, той се е свързал с представители на ООН и глобални благотворителни организации, които да подпомогнат процеса по създаване на фондация, която да управлява парите.

Във втората част от позицията Абрамович пояснява изрично, че не е искал да му бъде върнат заема от 1.6 милиарда паунда, който е заел на клуба чрез свои фирми. Именно тази причина бе посочена като основна за евентуално забавяне на сделката по продажбата на клуба.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини