Last news in Fakti

6 Май, 2022 18:36 1 438 0

Суарес се самопредложил на Барса

  • луис суарес-
  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • футбол

Това е станало през ноември по време на галата за „Златната топка”

 Суарес се самопредложил на Барса - 1

Нападателят Луис Суарес, който напуска Атлетико Мадрид, в края на сезона, вече си търси нов отбор. Уругваецът има желание да се завърне в Барселона, където игра преди да премине в редиците на „дюшекчиите”.

Офанзивният футболист дори се е предложил на президента на каталунците Жоан Лапорта, твърди предаването „El Chiringuito”.

Това е станало през ноември по време на галата за „Златната топка”, добавя „Sport”. Суарес дори е имал намерение да се завърне на “Камп Ноу” още през зимата, когато Барса търсеше нов нападател. Каталунците обаче са дали да се разбере, че нямат никакво намерение да си връщат 35-годишния футболист. В клуба смятали, че това вече е затворен етап и ще преследват други свои цели.

Луис Суарес напусна Барселона през лятото на 2020 година и премина в Атлетико Мадрид. В първия си сезон той помогна на отбора на Чоло Симеоне да спечели титлата в Ла Лига, но през настоящата кампания е предимно резерва.

Нападателят бе част от каталунците шест сезона. Той изигра 283 мача и вкара 198 гола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА