Last news in Fakti

6 Май, 2022 16:17 1 155 3

Роман Абрамович: Не бавя сделката за Челси

  • роман абрамович-
  • челси-
  • футбол-
  • висша лига

Във втората част от позицията Абрамович пояснява изрично, че не е искал да му бъде върнат заема от 1.6 милиарда паунда, който е заел на клуба чрез свои фирми

Роман Абрамович: Не бавя сделката за Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Роман Абрамович категорично опроверга появилите се информации в последните дни относно сделката за английския футболен клуб Челси, както и негова евентуална роля в създаването на пречки за нейното осъществяване.

Руксият олигарх излезе с официална позиция чрез своя говорител, в която се казва, че Абрамович потвърждава ангажимента си да даде парите от сделката на лондончани за благотворителност, а за да бъде осъществена тази цел, той се е свързал с представители на ООН и глобални благотворителни организации, които да подпомогнат процеса по създаване на фондация, която да управлява парите.

Във втората част от позицията Абрамович пояснява изрично, че не е искал да му бъде върнат заема от 1.6 милиарда паунда, който е заел на клуба чрез свои фирми. Именно тази причина бе посочена като основна за евентуално забавяне на сделката по продажбата на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 1 Отговор
    Наглосаксите крадат, като за последни, а крещят , че Русия не спазвала договорите ‼️‼️‼️
  • 2 Х-47М2 Кинжал

    3 0 Отговор
    Нема се плашите ЕС-то. След Алишер Усманов, който е подал жалба в Съда на ЕС на 29 април за обжалване решението на ЕС да му бъдат наложи строги санкции в отговор на войната в Украйна (инфо:Bloomberg), следва Абрамович, а се очаква и другите да ви съдят. Израелски медии миналата седмица съобщиха, че адвокатите на Абрамович в момента атакуват френското правителство, заради блокираните му активи в стараната. Твърди се, че те са се позовали на френският закон, който защитава евреите (например ако във Франция кажете или напишете, че не е имало холокост отивате в затвора за 7 години), като твърдят че той е дискримитиран поради потеклото си, а не защото е руснак (понеже отдавна не живее постоянно там и е гражданин на две други държави). Няма гаранция, но ако мине номера във Франция, на някой държави ще им припари под краката.
  • 3 Komapak

    1 2 Отговор
    Първо прецака Березовски със 100млн долара. После прецака русия с 14 млрд долара... И вместо от двата стола да седне на земята му дадоха израелски паспорт... 🤔🤔🤔