Отидете към основна версия

2 074 18

Падна треньорска глава във Висшата Лига

  • брендън роджърс-
  • лестър-
  • висша лига-
  • футбол

"Лисиците" са в зоната на изпадащите след 5 загуби във Висшата лига от последните шест мача

Снимка:

Лестър се раздели със старши треньора на тима Брендън Роджърс. От клуба съобщиха новината, като споделиха, че решението е взето по взаимно съгласие.

"Лисиците" са в зоната на изпадащите след 5 загуби във Висшата лига от последните шест мача. Вчера Лестър загуби с 1:2 гостуването си на Кристъл Палас и това ги изпрати на 18-то място в шампионата с 25 точки.

Бившият мениджър на Ливърпул изкара четири години в тима на Лестър като под негово ръководство тимът грабна два трофея - ФА Къп през 2020-а година и Комюнити Шийлд през 2021-а.

Докато Роджърс бе начело на два пъти отборът завърши на пето място във Висшата лига и се класира за участие в евротурнирите. През 2022 г. “лисиците” играха за първи път на полуфинал на европейски клубен турнир, след като стигнаха до този етап в Лигата на конференциите.

“Постиженията на отбора под ръководството на Брендън говорят сами по себе си. Преживяхме някои от най-хубавите футболни моменти при него и винаги ще му бъдем благодарни за висините, до които ни помогна да достигнем”, заяви президентът на Лестър Аяват Сриваданапраба.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.

Свързани новини