Last news in Fakti

2 Април, 2023 22:30 1 915 4

Илиян Стоянов: Трябва нови хора в БФС, Бербатов и Стилиян Петров няма да правят схеми!

  • димитър бербатов-
  • младен кръстаич-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • стилиян петров-
  • футбол

Според мен треньорът не е чак толкова виновен, колкото хората, които управляват българския футбол в момента

Илиян Стоянов: Трябва нови хора в БФС, Бербатов и Стилиян Петров няма да правят схеми! - 1
Снимка:

Илиян Стоянов е на мнение, че ръководството на Българския футболен съюз трябва да претърпи промяна. Според двукратния шампион с Левски Младен Кръстаич има най-малка вина за двете поражения от Черна гора и Унгария.

„Според мен треньорът не е чак толкова виновен, колкото хората, които управляват българския футбол в момента. Само ние копаем дъното и продължаваме да го копаем. Всеки представител на БФС казва, че ще се класираме на европейско или световно първенство и след първите 1-2 мача всичко отива по дяволите“, каза той в интервю пред БНТ.

Участникът с България на Евро 2004 твърди, че президентът на БФС Борислав Михайлов няма право да критикува Димитър Бербатов и екипа му.

„Липсата на дългосрочна стратегия е големият проблем. Дори и да им искаме оставките, те няма да си тръгнат, освен ако сами не решат. Клубовете могат да ги изгонят, но изглежда, че така им харесва. Нека четвъртите в света си припомнят как свалиха Батето от власт. Тогава Борислав Михайлов беше вицепрезидент на БФС. Представяте ли си каква наглост е вицепрезидентът да работи по това да свали президента от власт. От герой на моето детство се превърнаха в най-мразените хора. Те плюят Бербатов, че няма един работен ден. Те колко работни дни имаха, преди да поемат БФС. Трябва да влязат нови хора в БФС. Бербатов и Стилиян са хора, които виждат, че ако не вървят нещата ще си тръгнат сами. Те не са там да правят схеми, богати хора са“, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 4 Отговор
    И 3-мата фалирали.
  • 2 перуката

    1 2 Отговор
    наздраве
  • 3 Левски 1914

    5 1 Отговор
    Как не ви омръзна да пишете всеки ден за това ФЪРЧИЛО Бербатов? От както е спрял с футбола нищо не е направил , а иска да седне на стола и да взима пари , защо първо не поработи някъде малко?
  • 4 12345

    3 2 Отговор
    Бербатиньо забрави ли как си хвърли капитанскта лента в онзи мач със Сърбия и напусна националния отборо, за да си гледа частния интерес? А сега - без работа и без оферти иска да е шеф - веднъж родоотстъпник - цял живот без род и родина.