Отидете към основна версия

5 701 23

Изхвърлиха боксьорката, която развя голи гърди пред публиката след победа

  • onlyfans-
  • даниела хемсли-
  • спорт-
  • бокс

Kingpyn вече потвърдиха, че Хемсли няма да бъде допусната да се състезава във финалното шоу, което се очаква да се проведе в O2 Arena през септември

Боксьорката на OnlyFans Даниела Хемсли беше наказана да не се състезава във финалното шоу на Kingpyn, защото показа гърдите си след скорошната си битка. 22-годишната Хемсли постигна първата си боксова победа през уикенда, след като спечели трудно със съдийско решение срещу г-жа Даниелка в групата на губещите жени в Дъблин. Хемсли направи своя дебют на ринга през април, но загуби от Джули Пока в първия кръг на турнира - и тя беше толкова обзета от емоции, след като победи Даниелка, че вдигна спортния си сутиен и гордо изпъчи гърди.

Емоция след победа: Боксьорка показа гърдите си на галавечер в Дъблин (ВИДЕО)

Kingpyn вече потвърдиха, че Хемсли няма да бъде допусната да се състезава във финалното шоу, което се очаква да се проведе в O2 Arena през септември.

„Тъй като се стремим да предложим на феновете възможно най-добрите боксови събития с инфлуенсъри, ние приемаме, че инцидентът след битката в събота може да е обидил някои зрители и оценяваме, че този инцидент не отговаря на стандартите, очаквани от вечерите на битките в Kingpyn“, се казва в изявление на промоцията.

„Моето мнение е, че мразя такива неща“, каза Хърн пред Boxing Social за действията на Хемсли. "Мразя го. Работихме толкова усилено жените в бокса да бъдат уважавани за техните способности, за техните заслуги, за тяхната упорита работа. Едно нещо, което трябва да разберем е, че това не е бокс. Това трябва да се прокара. Всички тези неща, Misfits, Kingpyn. Трябва да се изведе толкова далеч от професионалния бокс и ние наистина трябва да се разграничим от това, което е."

Привидно Хемсли трябваше да се бие с Уитни Джонс в групата на губещите при жените на финалното шоу на Кингпин, но забраната означава, че сега Джонс може да остане без опонент. Джонс спечели и първата си победа в бокса същата вечер, тъй като спечели със съдийско решение срещу Амбър О’Донъл.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 10 гласа.

Свързани новини