Last news in Fakti

20 Юли, 2023 15:00 2 297 6

Лоши новини за Багата и UFC

  • благой иванов-багата-
  • мма-
  • спорт-
  • ufc

Това съобщи акаунтът в Twitter на UFC Roster Watch, който проследява списъка на участващите в престижната верига

Лоши новини за Багата и UFC - 1

Българинът Благой Иванов-Багата беше изваден от състава на UFC след 5 години в най-голямата организация за смесени бойни изкуства в света. Това съобщи акаунтът в Twitter на UFC Roster Watch, който проследява списъка на участващите в престижната верига.

Иванов записа 3 победи в 8 мача в UFC, но допусна 4 поражения в последните си 5 битки. В последния си двубой на 1 юли в Лас Вегас (САЩ) той загуби от молдовеца Александър Романов с единодушно съдийско решение (27:30, 27:30, 27:30).

Благой Иванов, който е световен шампион по самбо от Санкт Петербург 2008, е с положителен баланс в други две от големите лиги по смесени бойни изкуства. Той е непобеден в четири мача в World Series of Fighting (WSOF), а в Bellator има само едно поражение в седем срещи.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    10 1 Отговор
    Да направят един двубой с Кобрата.
  • 2 Бай Ганьо

    6 5 Отговор
    Багата 2008 победи не кой да е, а непобеденият от 7 поредни години Фьодор Емелияненко, дългогодишен шампион на Pride и в бойното самбо. Тогава беше юбилейна година за самбото, присъстваха генерали и самият Путин. И Багата измъкна световната титла от руския фаворит.
    Но у нас беше известен с участието си в Биг Брадър и че е чукал двете Златки.
    В UFC тръгна добре, но след като го наръгаха при някакво пиянско сбиване и за малко не умря кариерата му тръгна на зле.
    А беше доста обещаващ...

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Живанши

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Ганьо":

    Ако не беше от мутрите можеше да приключи по-добре, но си е от отбора на мутрите - алкохол, наркотици, леки жени. Отдавна се видя, че няма никакви шансове в Ufc.

    Коментиран от #4

  • 4 Бай Ганьо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Живанши":

    Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи...
  • 5 РЕАЛИСТ

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Ганьо":

    Благой е много добър на земята, тренирал е от малък джудо и самбо, но няма добра ударна техника горе. Промениха правилата и окуражиха боя горе, за по голяма зрелищност и за да няма фаворити повече от самбото и Джу джуцото, като Емилианенко и бразилците.
  • 6 Хехе

    2 0 Отговор
    Какво му е лошото? Да се връща тука! Толкова кебапчета,кюфтета и дробчета го чакат..