Last news in Fakti

20 Юли, 2023 11:40 1 304 1

Усик затвори устата на Уайлдър: Той трябва да говори за мен, защото аз имам коланите, а той не

  • олександър усик-
  • дионтей уайлдър-
  • бокс-
  • спорт

Въпреки това, Дионтей Уайлдър многократно твърдеше тази година, че Усик се страхува да се бие с него

Усик затвори устата на Уайлдър: Той трябва да говори за мен, защото аз имам коланите, а той не - 1

Олександър Усик си изгради репутация, че побеждаване елитни бойци в собствения им двор, като седем от неговите победи в битки за световната титла идват в родната страна на опонента му. Въпреки това, Дионтей Уайлдър многократно твърдеше тази година, че Усик се страхува да се бие с него.

Не е изненада, че украинецът отхвърли обвиненията на Уайлдър и каза, че американецът трябва да говори за него, тъй като сега той е този с коланите. В скорошно интервю за IFL TV Усик обясни:

„Уайлдър трябва да говори за мен, защото аз имам коланите, а той не. Трябва да каже нещо, на което хората да реагират. Факт е, че, разбира се, не се страхувам от Дионтей Уайлдър“.

Битката между Усик и Уайлдър е сред най-интригуващите в тежката категория, тъй като, въпреки че Бронзовия бомбардировач често е превъзхождан през по-голямата част от мача, но неговата скандална сила почти винаги го е спасявала от проблеми.

Засега фокусът на Усик е твърдо върху неговата задължителна защита на световната титла срещу британеца Даниел Дюбоа, която ще се проведе на стадион Вроцлав в Полша на 26 август.

Въпреки че Дюбоа е страхотен боксьор от тежка категория способен на нокаут, Усик е твърд фаворит да излезе победител и да запази своите световни титли на WBA, WBO и IBF. Що се отнася до Уайлдър, изглежда все по-малко вероятно той да се бие, преди да се изправи срещу Антъни Джошуа в Саудитска Арабия към края на годината.

Той беше свързван с изцяло американска битка с Анди Руис младши, но преговорите изглежда са стигнали до задънена улица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усик е бъзльо!

    1 4 Отговор
    Страх го беше от Фюри,сега го е страх от Уайлдър!