Отидете към основна версия

1 415 5

Белгийци извадиха 1 млн. долара за звезда на Левски

  • уелтън-
  • стандарт лиеж-
  • трансфер-
  • футбол-
  • левски

Скаути на клуба са гледали изявите на бразилеца, а предоставените от тях доклади са убедили спортно-техническия щаб и ръководството на клуба да започне разговори за негов трансфер

Стандард (Лиеж) проявява много сериозен интерес към фланговия нападател на Левски Уелтън, твърди “Тема Спорт”. Скаути на клуба са гледали изявите на бразилеца, а предоставените от тях доклади са убедили спортно-техническия щаб и ръководството на клуба да започне разговори за негов трансфер.

От Стандард дори вече са изпратили официална оферта за 25-годишното крило. Предложението е на стойност 1 млн. долара. То обаче няма да бъде прието от шефовете на “сините”. За да се разделят с най-острия си футболист, от “Герена” държат да получат повече от два пъти по-голяма сума.

Уелтън бе най-използваният играч от треньорските щабове на Левски през миналия сезон. Той бе на терена в общо 42 мача във всички турнири, в които отбеляза 8 гола. Крилото започна много силно и настоящия. Именно Уелтън вкара първия гол при успеха с 2:0 над Шкупи в Скопие от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

През миналата кампания Стандард се размина с участие в евротурнирите. Целта пред отбора сега е да спечели излаз на континенталната сцена.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.

Свързани новини