Last news in Fakti

31 Юли, 2023 10:10 1 403 5

Белгийци извадиха 1 млн. долара за звезда на Левски

  • уелтън-
  • стандарт лиеж-
  • трансфер-
  • футбол-
  • левски

Скаути на клуба са гледали изявите на бразилеца, а предоставените от тях доклади са убедили спортно-техническия щаб и ръководството на клуба да започне разговори за негов трансфер

Белгийци извадиха 1 млн. долара за звезда на Левски - 1

Стандард (Лиеж) проявява много сериозен интерес към фланговия нападател на Левски Уелтън, твърди “Тема Спорт”. Скаути на клуба са гледали изявите на бразилеца, а предоставените от тях доклади са убедили спортно-техническия щаб и ръководството на клуба да започне разговори за негов трансфер.

От Стандард дори вече са изпратили официална оферта за 25-годишното крило. Предложението е на стойност 1 млн. долара. То обаче няма да бъде прието от шефовете на “сините”. За да се разделят с най-острия си футболист, от “Герена” държат да получат повече от два пъти по-голяма сума.

Уелтън бе най-използваният играч от треньорските щабове на Левски през миналия сезон. Той бе на терена в общо 42 мача във всички турнири, в които отбеляза 8 гола. Крилото започна много силно и настоящия. Именно Уелтън вкара първия гол при успеха с 2:0 над Шкупи в Скопие от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

През миналата кампания Стандард се размина с участие в евротурнирите. Целта пред отбора сега е да спечели излаз на континенталната сцена.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чудо

    6 2 Отговор
    Поне 32 милиона и го даваме Толкова ни трябват.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Браво Сираков

    2 3 Отговор
    Можело и без алчният наглец Мъри !
  • 4 Смех !

    0 6 Отговор
    Тоя струва един чувал с цимент и тарга с бира.

    Коментиран от #5

  • 5 Глиган

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Смех !":

    Припок този е един от най класните играчи вьв момента в БГ.За разлик от вашите Файтони ,Естради ,Бизони.Видяхме ги срещу Пепси.