Отидете към основна версия

872 7

Николай Костов дръпнал конско на футболистите си

  • николай костов-
  • левски-
  • футбол

“Сините” имаха аванс от 2 гола до последния четвърт час на срещата, но го пропиляха по изключително глупав начин

Треньорът на Левски Николай Костов решил да дръпне конско на футболистите си заради поредната шампионатна издънка, този път в двубоя срещу Локомотив София (2:2) в „Надежда“, пише “Тема спорт”. “Сините” имаха аванс от 2 гола до последния четвърт час на срещата, но го пропиляха по изключително глупав начин. Изравнителното попадение на домакините дойде след спорна дузпа, отсъдена за нарушение на Дарлан.

Заради по-високия тон в съблекалнята закъсня стартът на вчерашната тренировка. Тя трябваше да започне в 15:30 часа, но футболистите излязоха на терена 30 минути по-късно.

В последните двубои в играта на Левски се забелязват много проблеми. Големи такива има и при статичните положения пред вратата на Пламен Андреев. Ясно пролича и късата резервна скамейка – излизането на основен играч като Уелтон така и не бе компенсирано. Разочароваща е и играта на двете летни попълнения – халфовете Дарлан и Фадига. До момента те не се и доближават до това, което трябва да показват. Офанзивният халф Фадига няма нито гол, нито асистенция в първенството.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.

Свързани новини