Отидете към основна версия

1 175 0

Национал на България със сериозен интерес от чужди клубове

  • иван дюлгеров-
  • футбол-
  • нацинал-
  • черно море

Стражът на Черно море Иван Дюлгеров ще избира от няколко оферти

Стражът на Черно море Иван Дюлгеров ще избира от няколко оферти за чужбина през зимата, твърди „Труд News“. Националният вратар на България има няколко предложения от Турция и Чехия, а интересът към него е сериозен.

През следващите седмици той ще обмисли сериозно възможността за следваща крачка в своята кариара. Юношата на „моряците“ прави отличен сезон, белязан от историческо първо място след края на есенния дял в Първа лига.

Интересното е, че на „Тича“ вече имат опит в продажбата на свои футболисти в Чехия. През лятото на 2020 година Мартин Минчев пое към Спарта Прага, където стана шампион през изминалия сезон. През тази година той премина в турския Ризеспор.

В същото време 24-годишният страж натрупа сериозен стаж в родния елит, а през октомври записа мач №100 за варненци за първенство. По този начин той влезе в елитния клуб на вратарите, играли на „Тича“, като едва петима от тях имат трицифрен брой срещи в шампионата.

Дюлгеров дебютира за Черно море на 19 март 2017 г. при победа с 3:1 като гост на Нефтохимик в Бургас. Той не е допуснал гол в 46 срещи в efbet Лига.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.

Свързани новини