Last news in Fakti

11 Декември, 2023 15:30 1 152 0

Национал на България със сериозен интерес от чужди клубове

  • иван дюлгеров-
  • футбол-
  • нацинал-
  • черно море

Стражът на Черно море Иван Дюлгеров ще избира от няколко оферти

Национал на България със сериозен интерес от чужди клубове - 1

Стражът на Черно море Иван Дюлгеров ще избира от няколко оферти за чужбина през зимата, твърди „Труд News“. Националният вратар на България има няколко предложения от Турция и Чехия, а интересът към него е сериозен.

През следващите седмици той ще обмисли сериозно възможността за следваща крачка в своята кариара. Юношата на „моряците“ прави отличен сезон, белязан от историческо първо място след края на есенния дял в Първа лига.

Интересното е, че на „Тича“ вече имат опит в продажбата на свои футболисти в Чехия. През лятото на 2020 година Мартин Минчев пое към Спарта Прага, където стана шампион през изминалия сезон. През тази година той премина в турския Ризеспор.

В същото време 24-годишният страж натрупа сериозен стаж в родния елит, а през октомври записа мач №100 за варненци за първенство. По този начин той влезе в елитния клуб на вратарите, играли на „Тича“, като едва петима от тях имат трицифрен брой срещи в шампионата.

Дюлгеров дебютира за Черно море на 19 март 2017 г. при победа с 3:1 като гост на Нефтохимик в Бургас. Той не е допуснал гол в 46 срещи в efbet Лига.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА