Отидете към основна версия

723 8

Хебър и Славия не се победиха в София

  • славия-
  • хебр-
  • футбол

Славия нанесе първия удар в мача и поведе с 1:0, но Хебър изравни резултата в 49 минута

Хебър и Славия завършиха 1:1 в мач от третия кръг на efbet Лига, игран на стадиона на "белите". Славия нанесе първия удар в мача и поведе с 1:0. След центиране на Минчев от корнер, Виктор Генев се оказа най-съобразителен в назакателното поле и разстреля вратаря на Хебър след удар с глава. Хебър изравни резултата в 49 минута. Набил Макни отбеляза красив гол с глава след центриране и резутатът е изравнен.

Славия започна много силно мача и наложи сериозен натиск пред вратата на Петър Дебърлиев. Още във втората минута Карл Фабиен проби по лявото крило и подаде към вратарското поле, където дебнеше Денислав Александров. Николай Николаев обаче се намери решаващо и изчисти в корнер.

В петата минута обаче Виктор Генев намери мрежата и даде аванс на "белите". Опитният футболист се разписа с глава след ъглов удар. Малко след това Велко Йеленкович можеше да направи 2:0 с воле отблизо, но вратарят на Хебър спаси майсторски.

Второто полувреме започна със силен натиск, но този път пред рамката на славистите. Това донесе сполука на хората на Веселин Великов. В 49-ата минута Набил Макни посрещна центриране отляво с глава и въпреки плонжа на Светослав Вуцов резултатът беше изравнен - 1:1. Това беше втори гол за тунизийския национал от началото на сезона в efbet Лига.

Две минути след попадението на Набил Макни "гробарите" можеше да достигнат до обрат, но топката беше спряна малко преди голлинията от Велко Йеленкович, а след това националът Ертан Томбак в изчисти на сантиметри от страничната греда.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини