2 Август, 2024 21:03 721 8

Хебър и Славия не се победиха в София

  • славия-
  • хебр-
  • футбол

Славия нанесе първия удар в мача и поведе с 1:0, но Хебър изравни резултата в 49 минута

Хебър и Славия не се победиха в София - 1

Хебър и Славия завършиха 1:1 в мач от третия кръг на efbet Лига, игран на стадиона на "белите". Славия нанесе първия удар в мача и поведе с 1:0. След центиране на Минчев от корнер, Виктор Генев се оказа най-съобразителен в назакателното поле и разстреля вратаря на Хебър след удар с глава. Хебър изравни резултата в 49 минута. Набил Макни отбеляза красив гол с глава след центриране и резутатът е изравнен.

Славия започна много силно мача и наложи сериозен натиск пред вратата на Петър Дебърлиев. Още във втората минута Карл Фабиен проби по лявото крило и подаде към вратарското поле, където дебнеше Денислав Александров. Николай Николаев обаче се намери решаващо и изчисти в корнер.

В петата минута обаче Виктор Генев намери мрежата и даде аванс на "белите". Опитният футболист се разписа с глава след ъглов удар. Малко след това Велко Йеленкович можеше да направи 2:0 с воле отблизо, но вратарят на Хебър спаси майсторски.

Второто полувреме започна със силен натиск, но този път пред рамката на славистите. Това донесе сполука на хората на Веселин Великов. В 49-ата минута Набил Макни посрещна центриране отляво с глава и въпреки плонжа на Светослав Вуцов резултатът беше изравнен - 1:1. Това беше втори гол за тунизийския национал от началото на сезона в efbet Лига.

Две минути след попадението на Набил Макни "гробарите" можеше да достигнат до обрат, но топката беше спряна малко преди голлинията от Велко Йеленкович, а след това националът Ертан Томбак в изчисти на сантиметри от страничната греда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Менци

    6 1 Отговор
    1:1 за чичо Венци.Вече никой не ходи на стадиона в Овча купел, знаят предварително резултата..
  • 2 Тотов

    2 1 Отговор
    Славия е като БГ-никога няма да се оправи.
  • 3 Табакеров

    2 1 Отговор
    Само бакеро може да ги
    Доведе до ПЪРВО място в...брфг
  • 4 Нион

    2 1 Отговор
    УЕФА?
  • 5 Славист Варна

    1 1 Отговор
    Доста неточен репортаж. Славия пропусна да поведе 2,3 на нула през първото полувреме.

    Коментиран от #6

  • 6 А защо не поведоха?

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Славист Варна":

    Защото не искаха, така са им наредили.
  • 7 Ммнее

    1 0 Отговор
    ,,Ефбет лига" е като еф- бета на Цеката ! Фарс и лъжлива реклама!
  • 8 НТАНЯХУ

    0 0 Отговор
    Така е щом го няма БАКЕРО