2 Август, 2024 20:30 660 0

БФС отложи Септември - ЦСКА 1948

  • цска 1948-
  • футбол-
  • септември-
  • пафос

Тимът на Валентин Илиев ще се изправи срещу кипърския ФК Пафос

БФС отложи Септември - ЦСКА 1948 - 1


Спортно-техническата комисия на БФС отложи срещата от 3-ия кръг на efbet Лига между отборите на Септември (София) и ЦСКА 1948. Мачът, който беше насрочен за понеделник, 5 август, от 19:00 часа на националния стадион "Васил Левски", ще се играе на по-късна дата. Причината за отлагането е участието на ЦСКА 1948 в турнира на УЕФА Лига на конференциите и необходимостта от допълнително време за подготовка за третия кръг на състезанието.

Тимът на Валентин Илиев ще се изправи срещу кипърския ФК Пафос в два мача, като трябва да елиминира този противник, за да стигне до плейоф за място в груповата фаза на турнира.

"По искане на ФК ЦСКА 1948 Сф и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2024/2025, срещата от III–ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ФК ЦСКА 1948 (Сф) и ПФК Септември (Сф), се отлага", се казва в становището на СТК.

Вчера ЦСКА 1948 елиминира Будучност (Подгорица) след победа с 1:0 в първата среща в София и равенство 1:1 след продължения в реванша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА