Отидете към основна версия

996 14

Александър Томаш с първа тренировка с ЦСКА

  • цска-
  • футбол-
  • александър томаш

Пристигането на Томаш в ЦСКА бе съпроводено с изключителна драма, тъй като клубът плати значителна неустойка на Спартак Варна, бившия клуб на треньора, на стойност около четвърт милион лева

Новият старши треньор на ЦСКА, Александър Томаш, официално пое управлението на отбора, провеждайки първата си тренировка на клубната база. Това стана ясно от кадри, публикувани в социалните мрежи на "червените".

Томаш бе обявен като нов наставник на клуба преди около 24 часа и за първи път изгледа заниманието в сряда, в компанията на помощника си Константин Мирчев и изпълнителния директор Филип Филипов. Пристигането на Томаш в ЦСКА бе съпроводено с изключителна драма, тъй като клубът плати значителна неустойка на Спартак Варна, бившия клуб на треньора, на стойност около четвърт милион лева.

Днешната тренировка е последната за ЦСКА преди предстоящия двубой от седмия кръг срещу Ботев Пловдив. Срещата ще се проведе на стадион „Локомотив“ в „Надежда“ поради наказание, наложено на „армейците“ в края на миналия сезон. Все още не е ясно дали Томаш ще дебютира в този мач или ще изчака паузата за националните отбори, за да направи първото си появяване на терена като треньор на ЦСКА.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини