29 Август, 2024 21:45 966 8

Кристиано Роналдо: Никога не се знае, може би отново ще играя в Шампионската лига

  • кристиано роналдо-
  • шампионска лига-
  • футбол

Рекордите говорят сами за себе си, но за мен беше огромно удоволствие да играя в Шампионската лига

Кристиано Роналдо: Никога не се знае, може би отново ще играя в Шампионската лига - 1

Кристиано Роналдо получи наградата за голмайстор на всички времена в Шампионската лига, връчена му лично от президента на УЕФА Александър Чеферин. 39-годишният португалец има 140 гола в 183 мача с отборите на Спортинг (Лисабон), Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус.

“За мен е удоволствие да бъда тук. Благодаря ви за тази награда, тя означава много за мен. Шампионската лига е най-големият турнир. Рекордите говорят сами за себе си, но за мен беше огромно удоволствие да играя в Шампионската лига. Когато слушаш музиката, се запалваш, това е много специално чувство. Печелил съм я много пъти и съм вкарвал много голове. Страхотно е да бъда тук. Имам страхотни спомени. Големите ми спомени са свързани с този турнир. Никога не се знае, може би ще се върна отново. Ще видим какво ще се случи в бъдеще”, каза Роналдо на церемонията.

"Шампионската лига и головете са като кетчуп - когато ги отвориш, те идват", каза още португалецът с усмивка, получавайки смях и аплодисменти от публиката.

“Tрудно е да си избера любим гол във финалите, в които съм участвал, първият винаги е специален. Когато спечелих първия си трофей в ШЛ, беше много специално да го спечеля с Манчестър Юнайтед, въпреки че пропуснах дузпа. Но също така и с Реал Мадрид, там спечелих четири. Историята на Реал Мадрид... През 2014 г., пред толкова много португалски фенове, в Лисабон, имаше голямо напрежение. Отне ми шест години, за да го спечеля отново - от 2008 г. с Манчестър Юнайтед до 2014 г. с Реал Мадрид“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 МЕСИ Е НОМЕР 1

    2 6 Отговор
    В УСАТА ТЪПИ
  • 4 МЕСИ Е НОМЕР 1

    1 5 Отговор
    И НА МОДЕРАТО,,,,,,,,,,,,,,,,
  • 5 Баба Вуна

    2 4 Отговор
    Е за кога, бе?

    Коментиран от #6

  • 6 мда

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Баба Вуна":

    В някой друг живот.
  • 7 Ха ха

    2 0 Отговор
    Феновете на Пенальдо са отворени като кетчуп.Само те разбират лафовете му.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.