29 Август, 2024 23:30 1 154 5

Емилио Бутрагеньо: Ще направим всичко възможно, за да спечелим Шампионската лига отново

  • реал мадрид-
  • емилио бутрагеньо-
  • шампионска лига-
  • футбол

Знаем колко трудна е тази надпревара, след като най-добрите отбори са в нея

Емилио Бутрагеньо: Ще направим всичко възможно, за да спечелим Шампионската лига отново - 1

Легендата на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо, който е сред директорите в клуба в момента, сподели своя прочит на жребия за основната фаза в Шампионската лига. Носителят на трофея го очакват домакински мачове срещу Борусия (Дортмунд), РБ Залцбург, Милан и Щутгарт, както и визита на Ливърпул, Лил, Аталанта и Брест.

“Знаем колко трудна е тази надпревара, след като най-добрите отбори са в нея - заяви Бутрагеньо. - Винаги е тежко и това е така всеки сезон. Но ШЛ е специален за нас турнир и ще направим всичко възможно, за да спечелим отново”.

Тази есен ни очаква ново издание на футболната класика Реал - Милан. “Росонерите” са велик клуб с велика история и ще бъдат труден за нас опонент. Очаква ни интересен за всички фенове по света мач”, убеден е бившият испански национал.

Бутрагеньо коментира и новия формат на турнира: “Това е нещо ново, но ще се постараем да се представим по най-добрия начин. Целта ни първо е да преминем в следващия етап като част от топ 8”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тумори

    3 1 Отговор
    ТО ТОВА Е ЯСНО .ВЕЧЕ СТЕ СИ ПЛАТИЛИ КЪДЕТО ТРЯБВА. ВСИЧКИ СЪДИИ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПВРАВЯТ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Крум

    2 1 Отговор
    Трябва да бъде забранен със закон туммора на футбола ррвалл миндилл ! Криминален ентерпрайз под чадъра на държавата и УЕФА ! Купена и абсолютно фалшива история !