Отидете към основна версия

3 792 12

Джантите на новите "лади"

  • lada-
  • джанти-
  • лада

АвтоВАЗ патентова дизайна на джанти, с които първоначално ще се оборудва модела Largus FL

В отворената база данни на Федералния институт по индустриална собственост продължават да се публикуват патенти за различни части от обновеното семейство Lada Largus. В началото на декември 2020 г. уебсайтът Lada.Online публикува изображения на джанти с връзка към уебсайта на FIPS.

Тези изображения показват джанти с пет лъча с лъскави полирани части, както и тъмно оцветени области в точката на закрепване на главината и в центровете на всеки от гредите. Ще припомним, че настоящият Largus Cross е оборудван с алуминиеви джанти, обути в гуми с размер 205/55 R16.

Публикувани преди това шпионски снимки от поточната линия на АвтоВАЗ показват, че такива джанти ще бъдат инсталирани първо на модела Largus Cross FL, а средната част на джантите ще бъде черна. Марката вече оборудва Vesta Cross Black и XRAY Cross Black с много подобни джанти.

Според последните данни масовото производство на автомобили от семейството на Lada Largus FL (ще включва, както и сега, миниван, комби и крос-версия) трябва да започне през февруари 2021 г., а през март ще стартират продажбите.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини