2 Декември, 2020 11:53 3 712 12

Джантите на новите "лади"

  • lada-
  • джанти-
  • лада

АвтоВАЗ патентова дизайна на джанти, с които първоначално ще се оборудва модела Largus FL

Джантите на новите "лади" - 1

В отворената база данни на Федералния институт по индустриална собственост продължават да се публикуват патенти за различни части от обновеното семейство Lada Largus. В началото на декември 2020 г. уебсайтът Lada.Online публикува изображения на джанти с връзка към уебсайта на FIPS.

Тези изображения показват джанти с пет лъча с лъскави полирани части, както и тъмно оцветени области в точката на закрепване на главината и в центровете на всеки от гредите. Ще припомним, че настоящият Largus Cross е оборудван с алуминиеви джанти, обути в гуми с размер 205/55 R16.

Джантите на новите "лади"

Публикувани преди това шпионски снимки от поточната линия на АвтоВАЗ показват, че такива джанти ще бъдат инсталирани първо на модела Largus Cross FL, а средната част на джантите ще бъде черна. Марката вече оборудва Vesta Cross Black и XRAY Cross Black с много подобни джанти.

Според последните данни масовото производство на автомобили от семейството на Lada Largus FL (ще включва, както и сега, миниван, комби и крос-версия) трябва да започне през февруари 2021 г., а през март ще стартират продажбите.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоа патент е само за там

    11 7 Отговор
    И за парлама щот чайниците нищо не може да ги спре да копират...
  • 2 Тъпи рашки

    14 25 Отговор
    Сега джанти, догодина и каруцата ще направят, само да не бързат! Хората автомобили на ток правят, рашките сега открили ДВГ.

    Коментиран от #3, #10

  • 3 Ааааа виж ква месомелачка

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тъпи рашки":

    Са направили на базата на т 72.....
  • 4 сектант

    4 2 Отговор
    типо какой то шедевр мля
  • 5 Болшевик

    7 12 Отговор
    Джантите са произведени в оловно-цинковия завод в Кърджали през 1968.а дизайна е на другаря Хрушчов.
  • 6 Турбо

    5 5 Отговор
    Много хубави, сигурно са от чугун.
  • 7 гостгост

    10 6 Отговор
    Само в тоя сайт може да ни занимават с подобни руски боклуци като Лада и само в тоя сайт може да ни занимават с джантите им.Не мога да повярвам каква безмислена статия четем.
  • 8 Сатаната

    1 1 Отговор
    Пет лъча, четири отвора?

    Коментиран от #12

  • 9 оня с коня

    5 3 Отговор
    Нека бъдем точни:Настоящите патенти на Имена на модели на Автоваз,на Джанти,на ВСИЧКО каквото можем да си представим в Русия че се Патентова ,няма НИЩО ОБЩО със Световните патенти,които струват Луди пари.Въпросните Руски патенти важат ЕДИНСТВЕНО ЗА Територията на Русия и струват ..."Жълти Рубли"!Въпросът е ЗАЩО Руснака си прави труда да патентова Глупостите си в Русия,сякаш Някой е приритал да му краде "Ноу хау"-то!?
  • 10 тнт

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тъпи рашки":

    Ти ще тръгнеш ли в тайгата с електромобил пък какъвто и да в той и ако си навит ми е интересно къде ще зареждаш. . Знаеш ли изобщо как се пътува там на дълги разстояния. Предполагам, че не си в час, но попрочети за какво иде реч в сибирската тайга и тогава пиши за "тъпите рашки".

    Коментиран от #11

  • 11 МРГ

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "тнт":

    Викаш тея 140 милиона руснаци живеят до един в тайгата нали и за това са длъжни да живеят като скоти ? Бягай с тея заучени мантри и опорки.Какви ли не глупости измисляте ,за да оправдаете факта, че русия изостава с 100 години от света.
  • 12 ти пък

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Сатаната":

    За икономия