Отидете към основна версия

3 197 10

Неправоъгълен телефон за хора с неправоъгълно мислене (ВИДЕО)

  • смартфон-
  • android

Cyrcle Phone 4G LTE е направен от биоразградим материал (PLA), получен от царевица

Компанията dTOOR от Сиатъл (САЩ) от няколко години работи върху създаването на оригинални смартфони. Компанията придоби първия си опит в производството на „кръгли“ смартфони през 2015 г., след като успешно завърши проект на Kickstarter за производство на „неправоъгълни телефони за хора с неправоъгълно мислене“, наречен Cyrcle Phone.

Сега компанията открива втората фаза на проект за пускане на модифициран Cyrcle Phone 2.0 с кръгъл дисплей. Новият проект също стартира на платформата за краудфандинг Kickstarter и през първите няколко дни вече събра средствата, необходими за стартиране на производството.

Новият смартфон, наречен Cyrcle Phone 4G LTE, работи с Android 10. Основното предимство на необичайния дизайн, според разработчиците, е лекотата на използване на устройството, което пасва оптимално в дланта на потребителя. Също така, смартфонът има два жака за слушалки, което ви позволява да "разпространявате" аудио за двама потребители наведнъж.

Ентусиастите не са забравили за опазването на природата. Cyrcle Phone 4G LTE е направен от биоразградим материал (PLA), получен от царевица. Бутоните на смартфона са изработени от рециклиран термопластичен полиуретан. Теглото на новия смартфон е 147 грама и поддържа работа с две SIM карти. Течнокристалният IPS LCD дисплей е с диаметър 3.45 инча, а размерите на овалното тяло са 130х103х22 мм. Разделителна способност на екрана - 800x800 пиксела.

Хардуерната база на смартфона Cyrcle Phone 4G LTE се захранва от неназован процесор Snapdragon от Qualcomm. Стандартният RAM LPDDR3 е 3 GB, а постоянната памет eMMC е 32 GB, разширяема с microSD. Селфи камерата и основната камера имат еднакви 13MP сензори. Безжичната комуникация се осъществява чрез LTE, Bluetooth и WiFi модули. Има и NFC и GPS модул.

Автономната работа се осигурява от сменяема батерия от 2000 mAh. Проектът Kickstarter продължава до 9 октомври. Предварителната поръчка на Cyrcle Phone 4G LTE е на цена от 999 долара.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини