Last news in Fakti

13 Септември, 2021 11:04 3 181 10

Неправоъгълен телефон за хора с неправоъгълно мислене (ВИДЕО)

  • смартфон-
  • android

Cyrcle Phone 4G LTE е направен от биоразградим материал (PLA), получен от царевица

Неправоъгълен телефон за хора с неправоъгълно мислене (ВИДЕО) - 1

Компанията dTOOR от Сиатъл (САЩ) от няколко години работи върху създаването на оригинални смартфони. Компанията придоби първия си опит в производството на „кръгли“ смартфони през 2015 г., след като успешно завърши проект на Kickstarter за производство на „неправоъгълни телефони за хора с неправоъгълно мислене“, наречен Cyrcle Phone.

Сега компанията открива втората фаза на проект за пускане на модифициран Cyrcle Phone 2.0 с кръгъл дисплей. Новият проект също стартира на платформата за краудфандинг Kickstarter и през първите няколко дни вече събра средствата, необходими за стартиране на производството.

Неправоъгълен телефон за хора с неправоъгълно мислене (ВИДЕО)

Новият смартфон, наречен Cyrcle Phone 4G LTE, работи с Android 10. Основното предимство на необичайния дизайн, според разработчиците, е лекотата на използване на устройството, което пасва оптимално в дланта на потребителя. Също така, смартфонът има два жака за слушалки, което ви позволява да "разпространявате" аудио за двама потребители наведнъж.

Ентусиастите не са забравили за опазването на природата. Cyrcle Phone 4G LTE е направен от биоразградим материал (PLA), получен от царевица. Бутоните на смартфона са изработени от рециклиран термопластичен полиуретан. Теглото на новия смартфон е 147 грама и поддържа работа с две SIM карти. Течнокристалният IPS LCD дисплей е с диаметър 3.45 инча, а размерите на овалното тяло са 130х103х22 мм. Разделителна способност на екрана - 800x800 пиксела.

Неправоъгълен телефон за хора с неправоъгълно мислене (ВИДЕО)

Хардуерната база на смартфона Cyrcle Phone 4G LTE се захранва от неназован процесор Snapdragon от Qualcomm. Стандартният RAM LPDDR3 е 3 GB, а постоянната памет eMMC е 32 GB, разширяема с microSD. Селфи камерата и основната камера имат еднакви 13MP сензори. Безжичната комуникация се осъществява чрез LTE, Bluetooth и WiFi модули. Има и NFC и GPS модул.

Автономната работа се осигурява от сменяема батерия от 2000 mAh. Проектът Kickstarter продължава до 9 октомври. Предварителната поръчка на Cyrcle Phone 4G LTE е на цена от 999 долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грозно е

    14 3 Отговор
    Формата му е прекалено кръгла на ширина и дисплея не е от край до край. Много е голям за джоб и по-добре да ги дарят на африканчетата от третия свят, за да си играят, като тамагочи с тях.

    Коментиран от #5

  • 2 Гост

    8 2 Отговор
    Еко лицемерие до дупка! "Биоразградимото" PLA му трябват 80 години да се разгради

    Коментиран от #6

  • 3 КОКО

    2 0 Отговор
    Хубаво е да се излезе от стереотипа!
    Преди около 20г.имах един телефон с извит корпус и вградена щипка за джоб на гърба. Беше някакъв дизайн на Ферари. Много удобен. Съжалявам, че не го запазих за спомен!
  • 4 Риналдю

    8 1 Отговор
    Това кюфте ще се хареса на жените и малките момичета.Става да го сложиш в чанта,каквито носят жените,но не става за носене в джоб.А и мъж с такъв телефон ще е малко смешен.

    Коментиран от #9

  • 5 ХИЛЪРИ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Грозно е":

    факти- такъв телефон требе да купите на вашио колега ДЕНИС ДОМУЗ ДЖАМБАЗИНА -МНОГО СЕ СТАРАЕ ЗАВАЛИЯТА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА АМА ЗА СЕГА САМО ТОВА МУ СТИГА.... КАТ ДОЙДЕ ХИЛЪРИ Н ВЛАСТ КЕ ПОЛУЧИ ГРЕЕН КАРД.
  • 6 Гражданина

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Че това зле ли е? На обикновената пластмаса и трябват милиони години.
  • 7 веселяк

    4 1 Отговор
    Кво е тва фризби?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Каун

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Риналдю":

    Ни видиш ли, че на дисплея има китка ва.
  • 10 божее

    3 0 Отговор
    Качеството на изработка се вижда че е изключително лошо, данните са му слаби, изключително непрактичен и по лош от обикновен телефон във всяко едно отношение, пък 1000 долара ?