Last news in Fakti

17 Май, 2022 10:56 2 446 2

Катинар за телефона или нова джаджа за пристрастени

  • смартфон-
  • заключване-
  • джаджа-
  • катинар

Ако имате физическа зависимост от смартфон, едно ново устройство ще ви помогне. Нарича се disConnect

Катинар за телефона или нова джаджа за пристрастени - 1

Често си мислим, че смартфонът ни отнема много ценно време, през което можем да свършим куп други полезни неща. Понякога наистина искате да направите нещо полезно, но винаги имате мобилна джаджа в ръцете си.

Защо да не решим проблема радикално? Ако имате физическа зависимост от смартфон, едно ново устройство ще ви помогне. Нарича се disConnect. По същество това е електронна ключалка, която ви позволява да не се разсейвате с телефона по всяко време.

Най-общо казано върху екрана се слага джаджа с каишка и всъщност прави телефона неизползваем, докато изтече таймерът, който сами сте задали. Вярно е, че ако внезапно пристигне важно обаждане, можете да въведете пин код на устройството по всяко време и той ще ви позволи да достъпите телефона си.

Освен всичко друго, устройството има специална функция с която можете да блокирате до четири телефона наведнъж. Така по време на важни срещи никой няма да се "залепи" в телефона си и да се разсейва от ненужни съобщения в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    1 0 Отговор
    Шилето си е шиле. Вари го, печи го, то си блее и размазва секрети по дисплейчето на смартфончето, щото така се чувства модерно.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.