Отидете към основна версия

40 587 29

Имате затруднения с комуникацията с чужденци - използвайте тази джаджа

  • незабавен преводач-
  • vasco electronics-
  • vasco translator v4-
  • джаджа

Незабавният преводач ще ви осигури безпроблемна комуникация с повече от 90% от световното население

Независимо дали знаете чужди езици или не, за всеки от нас е улеснение, когато ни се налага да преведем определен текст, да използваме т.нар. онлайн преводачи. Тези обаче, които са широко достъпни са налични на компютри, смартфони и таблети и като цяло не вършат толкова добре работата, за която са предназначени. Сега ви представяме един универсален незабавен преводач, който определено върши работа. Той е продукт на компанията Vasco Electronics и се нарича Vasco Translator V4. Най-общо казано това е незабавен преводач с камера.

Незабавен Преводач Vasco Translator V4

Vasco Electronics е световен лидер в индустрията, произвеждайки устройства тип универсален мобилен преводач. Стотици хиляди потребители по целия свят, които използват въпросното устройство преводач с камера, са оценили вниманието към детайлите и високото качество на продукта. В момента марката е активна на над 20 пазара по света. Но да се върнем на продукта - незабавен наречен Vasco Translator V4, който определено привлече вниманието ни. Изключително точният превод на мобилен преводач Vasco Translator V4 не е единственото му предимство. Това е джаджа, представляваща незабавен преводач, който работи и чрез камерата на устройството. Ето и по-конкретно за какво става дума.

Този преводач с камера е идеален за пътуващи хора, независимо дали техните "трипове" са свързани с работа или за удоволствие. Също така с мобилен преводач Vasco Translator V4 вие можете да общувате с приятели и познати от цял свят, като езиковата бариера престава да съществува. И още нещо - този преводач с камера може да се използва навсякъде, където имате покритие на телефона. Не е необходима WiFi мрежа. Не е необходим мобилен телефон. Просто включвате вашия Vasco Translator V4 и започвате да превеждате! Всичко необходимо е включено в този преводач с камера. Любопитно е още, че не се изисква приложение и дори не е необходим смартфон - незабавен преводач Vasco Translator V4 работи самостоятелно.

Полезни Функции като Преводач с Камера

Функцията преводач с камера осъществява двупосочен, незабавен превод, който се случва по-малко от 0.5 секунди, като поддържа, забележете - 108 езика. Това означава, че можете да се свържете с повече от 90% от световното население (Гласов преводач - 76 езика, Фото преводач - 108 езика, Текстов преводач - 90 езика, MultiTalk - 75 езика, Приложение за обучение - 28 езика), при това с 96% точност на превода.

Още от отличителните черти на този мобилен преводач са свързани с произношението на устройството. Преведеният текст се произнася с глас, без каквито и да било акценти. Vasco Translator V4 е лесен и интуитивен за използване, дори и за онези, които не са на ТИ с технологиите. Може да се използва веднага след изваждане от кутията. Не е нужно да конфигурирате нищо, да инсталирате приложения, да купувате SIM-карта, да настройвате WiFi или да правите каквото и да било, за да работи!

Характеристика на Мобилен Преводач Vasco Translator V4

Що се отнася до самият мобилен преводач, като устройство, то разполага с мощна батерия, с 5-инчов сензорен екран и с технология, позволяваща най-високото разпознаване на говор, елиминираща фоновия шум до 99%. Специалният корпус предпазва преводача от мръсотия, прах, като го прави водо- и удароустойчив. Високоговорителите му са силни, а бутоните за управление са, както физически, така и цифрови. И за капак, този незабавен преводач има вградено фенерче, което помага за "разчитане" на превод в недобре осветени места.

Vasco Translator V4 работи със софтуер, който постоянно се актуализира, като е важно да споменем, че актуализациите са безплатни. Освен всичко, което изброихме, можете да изберете да запазите разговорите си, да генерирате преведени транскрипции и ги изпращайте по имейл. Устройството мобилен преводач Vasco Translator V4 е проектирано и разработено в Европейския съюз, а всички данни се съхраняват в Германия и са криптирани със SSL протокол на собствен, специален сървър и в съответствие със стандартите на ЕС за защита на данните.

До края на август с кода за отстъпка FAKTI5 ще получите 5% отстъпка при закупуването на преводача Vasco V4.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 47 гласа.

Свързани новини