Last news in Fakti

29 Януари, 2023 11:30 3 704 4

Компактен тренажор, който замества фитнес залата (ВИДЕО)

  • тренажор-
  • джаджа-
  • фитнес

Иновацията се нарича HooKee и тежи само 2.5 килограма

Компактен тренажор, който замества фитнес залата (ВИДЕО) - 1

Хонконгската компания Halytus представи един интересен тренажор, наречен HooKee. Това е първият в света "интелигентен преносим тренажор", подходящ за всички спортове и способен да замени пълноценна зала за тренировки.

Устройството тежи само 2.5 кг и може да се огъва под ъгъл от 135 градуса. Симулаторът е базиран на технологията HydroFlex, която работи благодарение на хидравличното съпротивление. Максималното тегло, на което може да се регулира устройството е 45 кг.

HooKee е оборудван с 3000 mAh батерия и се зарежда напълно за четири часа. Създадено е и приложение, което предлага списък с над 100 безплатни упражнения. Чрез него можете да следите собствения си напредък и да споделяте резултатите с други потребители. Hookee трябва да бъде пуснат в продажба през април тази година. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    9 1 Отговор
    Това от снимката се прави с краката на комшийката.По-скъпо ти излиза ,но пък ти е приятно
  • 2 Може би

    4 2 Отговор
    Интересна джаджа, но не хващам разликата между нея и ластиците, освен цената, размерите и необходимостта от зареждане на батерията. Може би има, но аз на първо четене не виждам.
    А много кухо изглежда пасажа "...предлага списък с над 100 безплатни упражнения".
  • 3 Механик

    6 1 Отговор
    А самотаковачка с пeдaли ще има ли към "фитнес-джаджата"?
  • 4 Лично мнение

    7 0 Отговор
    Да си го продават.Няма по-добро от тренировка със свободни тежести и базови упражнения.Който разбрал ,разбрал.