Отидете към основна версия

19 733 6

Новите Galaxy Z модели на Samsung преминават границите на компактната издръжливост

  • samsung-
  • galaxy-
  • z-
  • fold 4-
  • flip 4

Samsung разширява границите на технологиите за смартфони, предефинирайки иновациите и премахвайки бариерите на това, което някога сме смятали за невъзможно

Корейците съчетават компактно удобство с интензивна издръжливост, пускайки на пазара набор от смартфони, които отговарят на потенциала на потребителите да се справят с нашия постоянно развиващ се начин на живот.

Пазарът на премиум устройства е силен, като супер премиум устройствата на Samsung отбелязват ръст от 40 процента на годишна база, движен от серията S и Z серията.

Samsung прави пазара на сгъваеми устройства мейнстрийм с най-новата версия на техните вече четвърто поколение смартфони от серията Galaxy Z, Z Flip4 и Z Fold4 – и двата въплъщават инженерния блясък, с който Samsung е известен.

Компанията е видяла удвояване на вниманието към сгъваемите устройства сред хората на възраст от 18 до 45 години, като поколението Z показва колосално увеличение от 273% от миналата година.

С най-малката досега панта и тънки прави линии, Galaxy Z Fold4 и Z Flip4 са проектирани да позволяват ултракомпактно сгъване, предоставяйки на потребителите мощна технология, която се побира в дланта им и се плъзга направо в задния им джоб.

Но със смелите иновации идва и отговорността да се гарантира, че новите творения са също толкова надеждни, колкото утвърдените модели, а процедурите за тестване на Samsung безспорно отговарят на това поле.

Като общество, обсебено от технологиите, смартфоните сега играят множество ключови роли в ежедневния ни живот и са обект на постоянно износване. Samsung признава това и играе своята роля, за да гарантира, че техните технологии могат да издържат на такъв стрес.

Осигурявайки поглед зад кулисите на техните протоколи за осигуряване на качеството, Samsung пусна видео , описващо строгия тест, на който са подложили своите смартфони, преди да им позволи да достигнат до ръцете на потребителите.

Кадри от техните революционни роботизирани машини показват сглобяване и след това тестване на всеки отделен елемент от най-новите Galaxy Z Flip4 и Z Fold4.

Функционалността на камерата също се оценява, за да се гарантира, че разделителната способност, функциите за автофокус и увеличение отговарят на високите стандарти на Samsung. Тестването на сензора е важно тук, за да се гарантира, че режимът Nightography работи безпроблемно, позволявайки на потребителите да уловят това, което невъоръженото око трудно може да види в тъмното.

Може би най-впечатляващата характеристика както на смартфоните Z Flip4, така и на Z Fold4 е способността им да се сгъват в ултратънък пакет, като същевременно притежават същите мощни функционалности, които предоставя пълен настолен компютър. Това беше позволено чрез новаторската разработка на Ultra Thin Glass на Samsung.

Тестването на функцията за сгъване означава многократно сгъване и разгъване на телефона, за да се потвърди гъвкавостта на ултратънкото стъкло и да се тества здравината на алуминиевата рамка на Armor.

Ултратънкото стъкло е с дебелина само една трета от човешки косъм, но има изключителна здравина, която му позволява да се сгъва с лекотата на лист хартия. Това е мястото, където издръжливостта се среща с компактното удобство и бележи началото на една вълнуваща нова ера за смартфоните.

Samsung е вложил издръжливост в своя процес на проектиране, но отива още една крачка напред, за да се увери, че Z Fold4 и Z Flip4 имат силата да издържат на тръпка и разливане, подлагайки ги на много изпитания на живота, преди да им позволи да достигнат до ръцете на техните клиенти.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.

Свързани новини