Last news in Fakti

12 Август, 2022 14:01 8 641 3

Новите слушалки на Samsung - 24-битов звук и подтискане на външния шум

  • samsung-
  • galaxy-
  • buds2 pro

Иновацията се нарича Galaxy Buds2 Pro

Новите слушалки на Samsung - 24-битов звук и подтискане на външния шум - 1

През август миналата година Samsung представи безжичните слушалки Galaxy Buds2. На последното събитие Galaxy Unpacked, на което корейците показаха новите си сгъваеми смартфони и последното поколение умни часовници, производителят обяви и Pro версията на слушалките.

Слушалките Galaxy Buds2 Pro TWS са с 15% по-малки от своите предшественици, което ги прави по-удобни за продължителна употреба. Производителят не променя радикално дизайна в Pro версията - кутията на слушалките обаче е леко променена, а покритието ѝ е матово, а не лъскаво.

В новия продукт компанията е финализирала функцията за активно намаляване на шума. Galaxy Buds 2 Pro разполага още с Ambient Mode и с технологията Voice Direct. И двете функции са полезни, когато говорите по телефона, като ефективно намаляват околния шум и същевременно усилват гласа на говорещия.

Инженерите на Samsung не са забравили и за качеството на звука, което е значително подобрено в Galaxy Buds 2 Pro. Всяка слушалка има три микрофона и е оборудвана с 10 mm драйвери. Иновацията поддържа предаване на 24-битово Hi-Fi аудио, както и технологията Dolby Head Tracking за симулиране на съраунд кинематографичен звук.

Galaxy Buds 2 Pro поддържат Bluetooth 5.3, като имат и защита от влага и прах по стандарта IPX7. Освен това слушалките са с вградена функция SmartThings, която ви позволява да ги намерите, ако са изгубени.

Samsung Galaxy Buds2 Pro имат 61 mAh батерия. Това гарантира до 5 часа работа с функцията за намаляване на шума или до 8 часа без нея. Калъфът на устройството, който поддържа безжично зареждане Qi, е оборудван и с USB-C конектор и има батерия от 515 mAh, която ви позволява да увеличите общия живот на Galaxy Buds2 Pro до 18-29 часа съответно с включено и изключено намаляване на шума .

Безжичните слушалки Galaxy Buds2 Pro ще се предлагат в три цвята – бяло (White), черно (Graphite) и лилаво (Bora Purple). Предварителните поръчки за иновацията ще започнат да се приемат от 10 август. Реалните продажби стартират на 26 август. Компанията е оценила Galaxy Buds2 Pro на $230.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 комедон

    0 2 Отговор
    подтискам? пфууу....
  • 2 Гнусмас

    4 0 Отговор
    Аз пък имам hama за има няма 24 кинта.Най-големия евтинджос.Свирят и от Гнусмас телефон.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.