Last news in Fakti

9 Септември, 2022 11:56 18 779 6

Новите Galaxy Z модели на Samsung преминават границите на компактната издръжливост

  • samsung-
  • galaxy-
  • z-
  • fold 4-
  • flip 4

Samsung разширява границите на технологиите за смартфони, предефинирайки иновациите и премахвайки бариерите на това, което някога сме смятали за невъзможно

Новите Galaxy Z модели на Samsung преминават границите на компактната издръжливост - 1

Корейците съчетават компактно удобство с интензивна издръжливост, пускайки на пазара набор от смартфони, които отговарят на потенциала на потребителите да се справят с нашия постоянно развиващ се начин на живот.

Пазарът на премиум устройства е силен, като супер премиум устройствата на Samsung отбелязват ръст от 40 процента на годишна база, движен от серията S и Z серията.

Samsung прави пазара на сгъваеми устройства мейнстрийм с най-новата версия на техните вече четвърто поколение смартфони от серията Galaxy Z, Z Flip4 и Z Fold4 – и двата въплъщават инженерния блясък, с който Samsung е известен.

Компанията е видяла удвояване на вниманието към сгъваемите устройства сред хората на възраст от 18 до 45 години, като поколението Z показва колосално увеличение от 273% от миналата година.

С най-малката досега панта и тънки прави линии, Galaxy Z Fold4 и Z Flip4 са проектирани да позволяват ултракомпактно сгъване, предоставяйки на потребителите мощна технология, която се побира в дланта им и се плъзга направо в задния им джоб.

Новите Galaxy Z модели на Samsung преминават границите на компактната издръжливост

Но със смелите иновации идва и отговорността да се гарантира, че новите творения са също толкова надеждни, колкото утвърдените модели, а процедурите за тестване на Samsung безспорно отговарят на това поле.

Като общество, обсебено от технологиите, смартфоните сега играят множество ключови роли в ежедневния ни живот и са обект на постоянно износване. Samsung признава това и играе своята роля, за да гарантира, че техните технологии могат да издържат на такъв стрес.

Осигурявайки поглед зад кулисите на техните протоколи за осигуряване на качеството, Samsung пусна видео , описващо строгия тест, на който са подложили своите смартфони, преди да им позволи да достигнат до ръцете на потребителите.

Кадри от техните революционни роботизирани машини показват сглобяване и след това тестване на всеки отделен елемент от най-новите Galaxy Z Flip4 и Z Fold4.

Новите Galaxy Z модели на Samsung преминават границите на компактната издръжливост

Функционалността на камерата също се оценява, за да се гарантира, че разделителната способност, функциите за автофокус и увеличение отговарят на високите стандарти на Samsung. Тестването на сензора е важно тук, за да се гарантира, че режимът Nightography работи безпроблемно, позволявайки на потребителите да уловят това, което невъоръженото око трудно може да види в тъмното.

Може би най-впечатляващата характеристика както на смартфоните Z Flip4, така и на Z Fold4 е способността им да се сгъват в ултратънък пакет, като същевременно притежават същите мощни функционалности, които предоставя пълен настолен компютър. Това беше позволено чрез новаторската разработка на Ultra Thin Glass на Samsung.

Новите Galaxy Z модели на Samsung преминават границите на компактната издръжливост

Тестването на функцията за сгъване означава многократно сгъване и разгъване на телефона, за да се потвърди гъвкавостта на ултратънкото стъкло и да се тества здравината на алуминиевата рамка на Armor.

Ултратънкото стъкло е с дебелина само една трета от човешки косъм, но има изключителна здравина, която му позволява да се сгъва с лекотата на лист хартия. Това е мястото, където издръжливостта се среща с компактното удобство и бележи началото на една вълнуваща нова ера за смартфоните.

Samsung е вложил издръжливост в своя процес на проектиране, но отива още една крачка напред, за да се увери, че Z Fold4 и Z Flip4 имат силата да издържат на тръпка и разливане, подлагайки ги на много изпитания на живота, преди да им позволи да достигнат до ръцете на техните клиенти.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    4 21 Отговор
    Още ли вярват, че тефтерчетата с ограничен брой отваряния/затваряния ще ги спасят на мобилния пазар?

    Коментиран от #6

  • 2 Не, мерси!

    2 14 Отговор
    Това е платена реклама, личи си по стила на писане. На Хуавей също пускат такива реклами. Сако Апъл не си плаща, но журналистите сами се натиаскат да пишат за тях.
  • 3 Вермут

    6 0 Отговор
    Купих на жената такъв flip. Добър е

    Коментиран от #4

  • 4 Аз също

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Вермут":

    Ползвам още първия модел Z, вече две години и половина и съм много доволна. Купих си го точно преди да ни затворят първия път през март месец. Никакви проблеми със сгъване, отваряне, нещо с дисплея. Сега ще си купя новия модел, а моя ще го продам и съм сигурна, че някой ще му се радва още две години поне, без рекламация.
  • 5 Дебил

    0 3 Отговор
    Веднага съд и конфискация ! Веднага ! Каква е тая руска пропаганда с този Z ?!
  • 6 Поздрави от Канада

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Ползвам го вече почти три години и е безупречен телефон. Компактен и функционален нещо различно от всичко останало.